Gottová odletěla domů do Finska: Došly jí peníze?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottová odletěla domů do Finska: Došly jí peníze?!

Dominika Gottová ve Finsku
Dominika Gottová ve Finsku (CNC_Robert Klejch)

Už je zase doma! Jen na tři dny přiletěla do Česka Dominika Gottová (46). Včera v raních hodinách unavená, ale šťastná ze setkání s tátou Karlem Gottem (80) opět odletěla do Finska. 

„Moc se těším, až se zase vrátím, bylo to tu moc fajn. Nejraději bych ještě chvíli zůstala, ale bohužel to nejde, hotely jsou drahé,“ postěžovala si Aha! nejstarší Slavíkova dcera, která je ve Finsku bez práce a život tam je velmi nákladný. Cestu si prý Dominika zaplatila s manželem, muzikantem Timem Tolkkim (53) sama.

„Sice nemáme moc peněz, ale po tatínkovi se mi moc stýskalo a jsem ráda, že jsem se s ním viděla,“ bilancovala Dominika, kterou na letiště dopravil otcův osobní řidič.

 Zemřel herec Zdeněk Srstka (†83)! A dojemné shledání Dominiky Gottové s rodinou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
1. 8. 2019 • 03:38

Dominika je buď úplně pitomá sama od sebe nebo ji tak zmsakroval ten její finskej koblih. Do Finska se vrátila zřejmě proto, že s Timíčkem roztočili během dvou dnů kapesné od táty, které mělo vystačit na měsíc. A odlétají odtud, protože je tu draho do Finska, kde jtřou bídu, protože je tam draho.

rydlo
31. 7. 2019 • 19:23

Na hotel a na letenky Gott dal Dominice nemalou částku. Ale Dominika tvrdí, že cestu si musela zaplatit s manželem, muzikantem Timem Tolkkim sami. A toto je vyjádření ze strany Gotta o „nuceném” bydlení v hotelu: Dominika si diktovala podmínky. Nechtěla spát u táty, ale v drahém hotelu! Karel Gott nabídl Dominice a jejímu muži, že mohou po celou dobu pobytu bydlet s nimi v jejich vile. A jeho nabídka nebyla časově omezená. To ale Dominika s díky odmítla. Hlavně, že se v diskuzích kopalo do Ivany, že je donutila jít do hotelu!! Když už v bulváru chtějí o Dominice psát, měli by si ověřit, jestli Dominika nelže, v každém rozhovoru si stěžuje, že živoří, že nemá na drahý hotel i když jím to platil táta. Když živoří, za co si nechala vytáhnout hubu? Vždyt má obočí úplně mimo. A když oba nepracují, z čeho tedy žijí?

vemenozmojistary
31. 7. 2019 • 14:32

Dominika čumí, jak když kocour s#re do plev 😂 Šílená držka to je fuj 😂

jity
31. 7. 2019 • 12:53

Ta holka má oči psychicky nemocného člověka. Je vlastně chudák, to KG nepřeji a ji už vůbec ne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.