Zázrak na Bertramce! Místo kapaček oslava ve velkém stylu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zázrak na Bertramce! Místo kapaček oslava ve velkém stylu

Karel Gott s manželkou Ivanou a dcerami Dominikou a Lucií.
Karel Gott s manželkou Ivanou a dcerami Dominikou a Lucií. (Instagram)

Konečně! Dominika Gottová (46) se po roce a půl opět objevila v rodné Praze. Prvorozená dcera Karla Gotta (80) přiletěla z Finska i s manželem a hudebníkem Timem (53) a na letišti ji s otevřenou náručí vítala maminka Antonie Zacpalová (84). A samozřejmě nemohla chybět návštěva u slavného tatínka, který ještě minulý týden válčil s akutním zápalem plic!

„Dominiko, tak dlouho jsem tě neviděla, tak moc se mi stýskalo, že se mi o tobě poslední měsíce už zdálo každou noc,“ radovala se z dceřina příletu bývalá jazzbaletka Antonie. Slzám se v tu chvíli neubránila ani Dominika. „S mámou si voláme, ale to opravdu nestačí,“ podotkla šťastná dcera. Poté, co se s manželem ubytovali v hotelu, tak hurá s mámou na večeři. A protože Dominika několik let žijící ve Finsku je vždycky hladová po české kuchyni, zavítali do vinohradské restaurace U Vodárny poblíž domu, kde jí Karel Gott koupil před lety dvoupatrový byt. Po české kuchyni hladová si nejstarší Slavíkova dcera objednala hned tři chody: moravského brabce, králíka a svíčkovou.



„Zítra po obědě jedu za milovaným tátou, tak moc se na něho těším, ale i na Ivanu a sestřičky, jsou perfektní,“ svěřovala Aha!. „A přijde i sestra Lucie, takže konečně společně oslavíme tu tátovu osmdesátku,“ těšila se Dominika.

Po večeři maminka Antonie odjela domů a Dominika s Timem zašli ještě do centra Prahy na skleničku. „Musím už do postele, ať jsem zítra v pohodě,“ snažila se být rozumná dvě hodiny po půlnoci Dominika. A tak v neděli, přesně dvě hodiny po poledni, stála i s Timem před tátovou vilou na Bertramce s dortem, na kterém bylo napsáno Tatínkovi s láskou Dominika. Přišla jí otevřít zpěvákova manželka Ivana, Dominika se jenom natěšeně nadechla a vešla do dveří. Rodinná oslava, na které nechyběla ani Gottova dcera Lucie, tak mohla začít!

 Na video po příletu Dominiky Gottové do Prahy se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
kaluze
30. 7. 2019 • 23:45

konala se velká oslava...a proc pozvali i Bleskáce vzdyt Gott muze poslat ty slavné fotky sám na istagram a nepotrebujou mít za zadkem porád ty novináre,ale to je zase hraní na vzornou rodinku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.