Výhrůžky Gottovi kvůli vystoupení: „Kdo ví, co by se stalo," děsí se | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Výhrůžky Gottovi kvůli vystoupení: „Kdo ví, co by se stalo," děsí se

Karel Gott v obležení bodyguardů
Karel Gott v obležení bodyguardů (Aha! Robert Kleich)

Karel Gott (80) je jeden z nejvýznamnějších českých zpěváků a patří mezi ty, kteří se mohou ohlédnout za kariérou, jíž zažilo jen málo hudebníků. Přestože během své dráhy zažil nespočet pozitivních zážitků, jsou v jeho životě i okamžiky, na které vzpomíná nerad.

Nejen na jeho narozeniny, ale během celé jeho kariéry mu fanoušci neustále dokazují svoji přízeň. Najdou se však tací, kteří na jeho práci reagují negativně. "Bylo by toho víc, ale je taková jedna věc, i když jsem od ní byl zpočátku vlastně ušetřen. Šéfredaktor televizní hudební redakce, skladatel, pianista a dramaturg Jiří Malásek mi až o mnoho let později řekl, že kromě pozitivních listů chodilo také množství výhružných dopisů, které negativně reagovaly na mé první televizní vystoupení,“ prozradil v rozhovoru pro web TVnoviny.sk Gott.

„Dnes to už beru s humorem a nadhledem, ale kdoví, co by se stalo, kdybych tehdy všechny ty dopisy četl. Ale zároveň si říkám, že to vlastně bylo dobře. Nejhorší totiž je, když člověk nevzbudí vůbec žádný dojem, ať už kladný nebo záporný - a nikomu nepřekáží. Co současně znamená, že je pro všechny naprosto nezajímavý, " řekl zpěvák, který nedávno oslavil významné životní jubileum.

Své 80. narozeniny oslavil mnohonásobný slavík opravdu ve velkém. Grandiózní narozeninovu párty si užil s přáteli a kolegy z branže na konci června v Divadle Na Jezerce. Tu mu uspořádala jeho žena Ivana (43). Oslava v kruhu rodinném se odehrála později, a nemohla si ji nechat ujít ani jeho prvorozená dcera Dominika (46), která za otcem přiletěla z Finska.

Karel Gott po své oslavě: Doufám, že Ivana ocení mou lásku

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Inka
31. 7. 2019 • 15:15

... oslava v rodinném kruhu 😂😂😂 Dort, který si přinesly dcery, džusík a kousek melounu...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.