Ivana Gottová: Karlovi je špatně! Spasí ho Amerika? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivana Gottová: Karlovi je špatně! Spasí ho Amerika?

Karel Gott potěšil fanoušky nejnovějšími fotografii po měsíci ambulantní léčby a výměny krve!
Karel Gott potěšil fanoušky nejnovějšími fotografii po měsíci ambulantní léčby a výměny krve! (Instagram)

Karel Gott (80) před pár dny na sociální síti oznámil, že bojuje s akutní leukémií. Od té doby mu nejen fanoušci, ale i jeho kolegové posílají nespočet zpráv. Od pátku se Slavíkův zdravotní stav zhoršil a musel zrušit návštěvy přátel. Spásou by pro něj mohla údajně být léčba z Ameriky.

„Měli jsme se vidět teď o víkendu, ale bohužel mi volala Ivanka, že to nejde, protože je Karlovi špatně,“ řekl dle Blesku muzikant Pavel Větrovec (70), který měl Gottovi předat hejtmanský dukát Libereckého kraje a asi metrovou červenou vázu ze skla.

Gott, který před čtyřmi roky porazil rakovinu, nyní bojuje ze všech sil proti akutní leukémii. „Zhruba před rokem a půl se u mě objevila porucha krvetvorby v podobě myelodysplastického syndromu. Přes několik druhů léčby přešlo bohužel toto onemocnění v uplynulých měsících v akutní leukemii,“ svěřil se zpěvák.

Gott se první atak choroby snažil rozehnat i pravidelnou výměnou krve v nemocnici. Zatím bezvýsledně. Pomoc by však mohla přijít z Ameriky. „Jde o klasický vývoj myelodysplastického syndromu a po předchozí léčbě pana Karla Gotta (80) je to velice vážná situace. Jak může být léčba úspěšná, to je velmi individuální a záleží na mnoha faktorech. Vyšší věk pacienta sice zaručuje nižší agresivitu nemoci, zároveň si ale lékaři nemohou dovolit příliš agresivní a u mladšího pacienta často účinnou léčbu. Při oslabené imunitě pacienta by to pro něj bylo nebezpečné,“ řekl dle webu eXtra.cz lékař.

 

„V úvahu přichází velmi nákladná biologická léčba, zvlášť ta ze Spojených států vykazuje velmi příznivé výsledky i u vážnějších forem akutní leukemie, nicméně ani lékaři nejsou všemohoucí. Nicméně bez znalosti pacientovy dokumentace bych si netroufl tvrdit, jak na tom skutečně je a jakou má naději,“ dodal odborník.

 

 Petra Kvitová poslala Karlu Gottovi vzkaz:

 



Přečtěte si
pipipipi
19. 9. 2019 • 08:56

Bože vždyť je mu 80let.Nesmrtelnej rozhodně není a Ivana s tím mohla počítat,vždyť už si starýho dědka brala.Tak už s ním dejte pokoj

hanainge
18. 9. 2019 • 22:07

Pán Bůh řekl, že Karel Gott sice je nemocný, ale Karel Gott leukémie vůbec nemá! Lež, aby Karel Gott měl leukémie, dali do médiích Ivana Macháčková, která v skutečnosti není manželkou Karla Gotta i Aneta Stolzová, protože chtějí sensazi a peníze. Mnohé fotky s Karlem Gottem a Ivanou Macháčkovou jsou fotomontáže!
Výše uvedená fotografie s Karlem Gottem a Ivanou Macháčkovou taky je fotomontáž a Ivana Macháčková s Pavlem Větrovcem vůbec nemluvila!

Dále Pán Bůh řekl, že zatratí Karla Gotta, protože Karel Gott se choval úplně bezdůvodně velmi nespravedlivý a sprostý vůči paní Hannelore Uhl, která je velmi spravedlivá, slušná, jemná a velmi dobře vzdělaná dáma a která udělala pro Karla Gotta mnohých dobrých věcí. Karel Gott často nechal si špatné a falešné ovlivnit od lidi, které jsou intrikány a Karel Gott úplně bezdůvodně a blbě se spojil částečně s holotou. K tomu Karel Gott hned a jenom jednostranně usoudil falešně o paní Hannelore Uhl bez jí předem neutrální se zeptat a poslouchat na správné pozadí. K tomu nikdo nemá právo, protože každý člověk má povinnost poslouchat všichny strany a se zeptat na správné pozadí předtím než usoudí, protože každý ortel MUSÍ být SPRAVEDLIVÝ!

Karel Gott úplně bezdůvodně zrušil život paní Hannelore Uhl, která z toho byla velmi nemocná a která s tím ztratila práci jako sekretářka. Proto Karel Gott už dlouho a právem je pro Hannelore Uhl a její přátele mrtven, Hannelore Uhl vyhodila Karla Gotta ze života, což znamená, že paní Hannelore Uhl už nikdy nechce setkání s Karlem Gottem a už nikdy ona nechce mluvit s Karlem Gottem, protože nikdo nemá právo, špatné, sprosté a s tím falešné kritizovat vždycky slušné a dobré chování paní Hannelore Uhl. Karel Gott s tím dokazoval, že on vůbec nestojí za kontakt a že Karel Gott ve skutečnosti je hloupý a nevkusní člověk, který ve skutečnosti neví, jak se vždycky chovat správně a spravedlivé vůči slušné, jemné a velmi dobře vzdělané dámě, která vždycky je paní Hannelore Uhl!

Dále je fakt, že I

chachacha
18. 9. 2019 • 11:09

safinka59
17. 09. 2019 14:27
Dnes a denně bojují se zákeřnou nemocí tisíce lidí, bohužel i malých dětí, které by měli mít život před sebou ! .......

janakveton
18. 9. 2019 • 10:09

Myslí si snad paní Ivanka Gottová, že Amerika je zemí neomezených možností? Co vím, tak se tam na rakovinu taky umírá!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.