Problém Dominky Gottové s cestou na pohřeb: NEMÁ PENÍZE NA LETENKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Problém Dominky Gottové s cestou na pohřeb: NEMÁ PENÍZE NA LETENKU!

Dominika během víkendu shromažďuje peníze na letenku domů. Manžel Timo s ní pravděpodobně nepřiletí.
Dominika během víkendu shromažďuje peníze na letenku domů. Manžel Timo s ní pravděpodobně nepřiletí. (Foto Aha! – Marek Pátek a archiv D. Gottové)

Poté, co její tatínek zemřel, psychicky zkolabovala! Jakmile začala Dominika Gottová (46) opět trochu vnímat okolní svět, pustila se do řešení cesty na pohřeb do rodného Česka, které za jejího tátu Karla Gotta (†80) už od středy truchlí. Ale objevil se zádrhel: Momentální nedostatek financí!

Dominika totiž neměla rychle při ruce peníze, za které by si letenku z Helsinek do Prahy za cca 4500 korun koupila. „To se prostě stane, řeším to a věřím, že během víkendu se zadaří dát finance dohromady a letenku seženu,“ řekla Gottová. Té táta v posledním roce velmi výrazně finančně pomáhal, jelikož kvůli psychickým potížím a závislosti na alkoholu a lécích (poz. red. : Podle úterního vyjádření rodiny Gottových léčbu z těchto démonů o další měsíc odložila) nepracuje. Pomoc se týkala i jejího manžela – finského muzikanta Tima Tolkkiho (53). Ten pravděpodobně do Česka na pohřeb svého tchána nepoletí, jelikož neví, zda zvládne velký tlak ze strany veřejnosti a médií na svoji ženu a potažmo sebe.

Poté, co se ve středu ráno od nevlastní mámy Ivany Gottové (43) dozvěděla, že její tatínek podlehl akutní leukemii, Dominika psychicky zkolabovala. „Ne, ne, táta... Nedá se tomu uvěřit... Úplně se klepu, já to nedávám,“ byla její první reakce. Musela si dokonce vzít několik prášků na uklidnění, protože nebyla ničeho schopná. V pátek večer už jí bylo o něco lépe. „Cítila jsem se strašně. Ale už se začínám oklepávat. Člověk to musí brát tak, že každému z nás rodiče dříve či později odejdou. Můžu být vděčná za to, že jsem tu tatínka měla do osmdesáti,“ napsala Nedělnímu Aha! Dominika. Také už začala vyřizovat odpovědi na kondolence, kterých má v telefonu několik stovek.

Zaplatil jí poslední cestu
Cestu své dcery do Česka ještě za svého života Karel zaplatil. V létě Dominice poslal 1000 euro (cca 25 tisíc korun), ze kterých si s manželem uhradili letenky do Prahy a následně ubytování v hotelu v centru města. Během setkání v neděli 28. července na Bertramce, kde s tátou dooslavila jeho 80 narozeniny, pak od Karla a jeho ženy Ivany dostala nový mobilní telefon – iPhone. To proto, že do té doby používala starý tlačítkový.

Už skoro nemluvil!
Dominika se svým tátou naposledy mluvila minulý týden v sobotu 28. září po telefonu. „Ivanka mi ho dala k telefonu! Byl už velmi slabý a jeho hlas byl tichý. Řekl mi, že chce ven na čerstvý vzduch. Holky ho braly v posledních dnech často na balkon, aby se ho nadýchal,“ řekla už před víkendem Aha! Gottová.

Poslední rozloučení s Karlem Gottem proběhne ve dvou dnech. V pátek se s ním veřejnost bude moci rozloučit od 8.00 do 22.00 na pražském Žofíně, v sobotu se uskuteční zádušní mše pro zvané v katedrále sv. Víta na Pražském hradě.

Na video s Dominkou Gottovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

Pohřeb Karla Gotta sledujte ZDE



Přečtěte si
AliAlice
7. 10. 2019 • 15:16

Kdykoliv je článek o Dominice,tak převážně že postrádá finance...Ona i s tím svým vyžrancem jenom Gotta pumpovali o prachy,a teď ještě bude pouštět do světa,že nemá na cestu na otcův pohřeb ?? Odporná vyžraná osoba !!Ti se s tím jejím manželem hledali,až se našli !!!

rydlo
6. 10. 2019 • 21:43

Jaké peníze chce Dominika přes víkend shromažďovat, když nedělá? Peníze, které jí dal Gott na léčbu závislosti, určitě už také nemá. Z čeho teď budou žít, když už Gott není, aby jim pořád poskytoval „půjčky”, jak nazýval Dominiky manžel peníze, které tahali z Gotta. Už vidím, jak vrátili nějakou půjčku! Kdo teď bude doplácet mámě Dominiky na pobyt v zařízení, kde teď bydlí? Ivaně do její mámy nic není, teď se bude muset starat dcera. Kdyby se spočítaly peníze, které Dominika z Gotta už vytahala, snad už by to převýšilo i to, co by dědila.

hejhej
6. 10. 2019 • 16:53

Dominika si zvykla žít a chlastat za peníze otce. Její alkoholismus se projevil u příležitostí narozenin K. Gotta, kdy lhala, že musí s manželem odletěl, protože namají peníze na hotel a přitom dostali jak na letenky, tak na hotel peníze od K. Gotta.
A opět se zviditelňuje a čeká, kdo jí peníze pošle, Místo kňourání by měla přestat chlastat a konečně začít pracovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.