Mistr myslel na »zadní vrátka«: Rodině zanechal pohádkové jmění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mistr myslel na »zadní vrátka«: Rodině zanechal pohádkové jmění!

Co bude s jeho Ivankou a dcerami Karlovi lhostejné vůbec nebylo.
Co bude s jeho Ivankou a dcerami Karlovi lhostejné vůbec nebylo. (Foto Aha! - D. Kundrát, M. Hykl, P. Machan, M. Pátek, Facebook.com)

Dlouhé roky se manželství Karel Gott (†80) bránil zuby nehty. Nakonec našel v manželce Ivaně Gottové (43) a svých dcerách „přístav“, kam se velice rád vracel, a kde nakonec i naposledy vydechl. Z lovce žen se stal starostlivý manžel, otec i dědeček. Z toho důvodu se postaral i o to, aby jeho nejmilovanější byly královsky zajištěné.

Podle webu Nový čas značnou část svého majetku převedl ještě v březnu roku 2017 na svoji manželku Ivanu (43), rovněž na ni myslel v závěti. Zkrátka nepřijdou ani jeho dcery Charlotte Ella (13) a Nella Sofie (11).

S nemanželskými dcerami Dominikou (43) a Lucií (32) se dle citovaného webu pravděpodobně majetkově vyrovnal ještě před sepsáním závěti. Celkově se podle uvedeného zdroje odhaduje, že movitý a nemovitý majetek Zlatého slavíka dosahuje téměř k částce 1 miliardy českých korun. Paradoxem smrti slavných pak je ještě to, že jejich umělecká hodnota s odchodem roste, tedy se výše finančních prostředků bude pravděpodobně násobit i v případě zesnulého Karla Gotta.

Ještě v roce 2017 na svoji manželku Mistr přepsal část nemovitého majetku. Ivaně tak patří luxusní vila na Bertramce v odhadované hodnotě cca 50 milionů korun. Taktéž na ni Karel přepsal chalupu a rozlehlé pozemky v Doubicích. Přesněji: jejich formálním vlastníkem je maminka Ivany, Blanka Krejčí. Před smrtí zůstala na Karla napsaná jen malá parcela a garáž.

Jelikož byl Zlatý hlas z Prahy také velikým milovníkem umění a krásných věcí, není pochyb o tom, že jeho rodině zůstala bohatá sbírka uměleckých předmětů, jež může mít rovněž velmi vysokou cenu. Pokud se zohlední také šperky, automobily, akcie či cenné papíry, dá se odhadovat, že by se Mistrův majetek mohl vážně pohybovat ve velmi vysokých číslech, a že tak jeho pozůstalé bez problémů zajistí. Možná dokonce na několik generací dopředu.

Na jeden z posledních rozhovorů s Karlem Gottem se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mbmb
5. 10. 2019 • 13:34

Teď si bude muset v rakvi držet zadek jak ta Šmuclerová a další co kydali hnůj na nemocného pana rychle otočí ,fuj noviny

aveneta
5. 10. 2019 • 12:12

Tak logicky zpěvák, který byl 60 populární nashromáždil jmění, což se daří i určitým politikům aniž by měli takovou zásluhu pro lidi.
Jo...Karel byl dobrý zpěvák jeho písně oslovovaly tisíce lidí, takový ten lehčí žánr, který zvedl náladu a potěšil v denním životě

fido2
4. 10. 2019 • 13:23

Domče jen dva miliony...no to je spravedlivé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.