Zpěvák »Karel Gott revival Morava« smutní: Stejná nemoc mi vzala tátu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zpěvák »Karel Gott revival Morava« smutní: Stejná nemoc mi vzala tátu!

Karel Gott si setkání s revivalovou kapelou z Bučovic vždy užíval. Na snímku s Josefem Boudou.
Karel Gott si setkání s revivalovou kapelou z Bučovic vždy užíval. Na snímku s Josefem Boudou. (archiv Josefa Boudy a Karel Gott revival Morava)

Doma si jeho rodiče pouštěli nejčastěji písně Karla Gotta. Není divu, že Josefu Boudovi (33) coby dítěti slavný tenor učaroval. Ve dvaceti se rozhodl, že založí na jeho počest kapelu. 

Tak vzniklo seskupení Karel Gott revival Morava. „Snažím se, abych posluchačům přinesl aspoň kousek té aury, která z Karla Gotta vyzařovala,“ tvrdí muž, který kapelu svým zpěvem táhne už třináctým rokem. Zpráva o úmrtí oblíbeného zpěváka ho zdrtila. „V únoru mi na stejnou nemoc umřel táta. Je to pro mě hrozně těžký rok,“ svěřil se Aha!.

Gott se o kapele dozvěděl, několikrát se s jejími členy sešel a nešetřil pochvalou. „Byl vlídný, šarmantní, prostě neskutečná osobnost. Loni jsem mu ukázal svého čerstvě narozeného syna. Každé osobní setkání s ním bylo velkým zážitkem,“ neskrývá dojetí Bouda, kterému poslal Gott v době, kdy bojoval s vážnou nemocí, poselství. „Napsal nám na kartičku, ať hrajeme dál muziku, která lidi baví a dává jim radost. To mu můžu slíbit i teď, kdy nám odešel.“

 Karel Gott (†80): První slova Ivany, smutek blízkých, státní pohřeb…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.