Ivana Gottová po smrti Karla: Nečekaný krok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ivana Gottová po smrti Karla: Nečekaný krok!

Ivana Gottová prý odjela z Česka.
Ivana Gottová prý odjela z Česka. (David Kundrát, archiv)

Třebaže smrt Karla Gotta (†80) zasáhla beze zbytku celý národ, nejhorší ránou je Mistrův odchod pro jeho »holky«, tedy manželku Ivanu (43), jejich dcery Charlotte Ellu a Nellu Sofii, také pro nejstarší dceru Dominiku a druhorozenou Lucii.

O velké bolesti všech se nedá pochybovat, právě proto se spekuluje o tom, že se vdova Ivana Gottová rozhodla extrémní emotivní nápor, kterému jsou právě vystavené, zmírnit odjezdem do zahraničí, jak uvedla TV Nova  „Rodina slavného zpěváka se tak zřejmě chtěla vyhnout tlaku, kterému musí po smutné události čelit,“ píše se na serveru TN.cz.

Podle eXtra.cz přitom není v tuto chvíli vůbec jasné, kam odjely a kdy se chystají vrátit. Spekuluje se o tom, že odletěly na Sardinii. Web Expres.cz se pak domnívá, že rodina skutečně ve vile na Bertramce nemůže být. Celý den totiž před domem stáli reportéři a televizní štáby a za celou tu dobu vilu opustila údajně jen jediná osoba. Neznámá žena, pro níž přijel Gottův řidič v černém audi. Pravděpodobně tak prý šlo o někoho z personálu.

Ivana Gottová řekla, kdy bude mít Karel Gott pohřeb



Přečtěte si
mord
3. 10. 2019 • 18:24

Do toho nikomu nic není kam kdo odjel. A nejméně supakum z Blesku

mbmb
3. 10. 2019 • 13:58

Kde jaký žabák Adamec mluví jak kniha bez listů Komedie a závist nic jiného v cz nehledejte Ivana má malé děti a je i mladá vdova.Uzila si určitě své s kg a to žádné peníze světa neodcini Má bratra i mámu tak se pomalu vyrovnají KG pracovitý chlápek a teď každý solí polivcicku Všichni v Pragru věděli a medailí mu nedajli ,teď si ji mohou strčit i tu Radka Brzobohatého

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.