Gottovy holky ve válce? Prý se chystá soud | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gottovy holky ve válce? Prý se chystá soud

Na Dominiku kvůli dědictví tlačí hlavně její manžel.
Na Dominiku kvůli dědictví tlačí hlavně její manžel. (Foto Aha! - Martin Pekárek, ara)

Od pohřbu zpěváka Karla Gotta (†80) neuplynul ani týden a už se začaly šířit zvěsti o rozhodnutí Dominiky Gottové (46) zažalovat vdovu Ivanu (43). Web eXtra.cz zjišťoval, jestli by měla šanci uspět, kdyby do toho skutečně »šlápla«.

Zdá  se, že ten, kdo je lačný po penězích po legendárním zpěvákovi, je hlavně manžel Gottovy první dcery. Dominika odmítá, že by se chtěla se svojí macechou soudit, a na svého muže se za to zlobí. Timo Tolkki si už sice v duchu přepočítává pohádkové bohatství, které by chtěl získat (spekuluje se o částce 2 miliony eur či o vile na Bertramce – pozn. red.), jenže Dominika na jeho hru přistoupit nechce. Odmítá to s vysvětlením, že si počká na klasické dědické řízení. A že slova jejího muže jsou jednou z příčin vrcholící manželské krize.

Kdyby ze ale Dominika nechala od manžela přece jen »zviklat«, podle právníka, kterého zkontaktoval web eXtra.cz, by její šance nebyly valné. V podstatě jde prý o to, že když člověk za svého života převede svůj majetek na někoho dalšího, žádný jeho dospělý potomek pak nemá možnost s tím ani soudně cokoliv udělat. A Bertramka je Ivanina už dávno, stejně jako další majetek.

Jinou otázkou jsou ale prý tantiémy. Protože Dominika nebyla vyděděná, právo na ně má i ona.

„Dědické právo funguje tak, že se dědí buď na základě smlouvy, závěti nebo zákona. A je to přesně v tomto pořadí. Smlouva má největší prioritu. Podle médií mělo v tomto případě dojít k uzavření právě smlouvy. Co je jejím obsahem, to samozřejmě nevím, netuším, jestli je platná, nebo ne, ale pokud je pravda, že u podpisu byli čtyři právníci, tak se dá důvodně předpokládat, že smlouva bude kvalitně napsaná a takzvaně neprůstřelná,“ myslí si renomovaný pražský právník, který si s ohledem na citlivost situace nepřál být jmenován, jak uvádí citovaný zdroj.

Napadat takovou smlouvu by tak nejspíš byl předem prohraný boj.

Zádušní mši za Karla Gotta si můžete připomenout zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
backora
19. 10. 2019 • 13:42

Dominika by si měla uvědomit, kdyby otec platil alimenty, tak už má dávno odzvoněno.

-bello-
19. 10. 2019 • 11:50

Gotta jsem neměla ráda a o Gottové nemá cenu se bavit. V US stlala postele, do jedné hupla Douglasovi a pak si šoupla do životopisu, že to byl vztah na 2 roky.A taky, že v US studovala i divadlo a muziku. Bóže, copak je úplně blbá?Tady po návratu dělala společnici starým pánům, vymetala bary , dělala ostudu
a když si vzala Gotta šla uplatnit svá " studia " z USA do TV PRIMA. Tam nezvládala ani 5 min. v přímém přenosu a jako "hvězda" muzikálu skončila po 2. vystoupení.Šou její písně s prachovkou je taky pecka.Gott jí zobal z ruky.Ke stáru měl pečovatelky, Gottová jedinou pečovatelkou nebyla.Gott má po sobě 4 dcery a 1 ženu.Měl na kontě přes miliardu.Bože, jestli v závěti svým holkám z dřívějška neukrojil víc, pak to byl ještě větší sketa, než si myslím. ?Dyť právě Dominika to odnášela nejvíc.
Gotta jsem nikdy nesnesla, dle mého ne zcela muž, ale vůbec jsem mu nepřála ten konec.Vědět, že umírá a tolik se mu chtělo žít je příšerný.Prostě strašný. (Gottová se oklepe, frnkne jinam, ta ustojí pro prachy všechno)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.