Mrazivé tajemství Ivany Gottové: Odešel jí už třetí osudový muž | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mrazivé tajemství Ivany Gottové: Odešel jí už třetí osudový muž

Listopad 2015. Ivana jezdila manžela na onkologii navštěvovat denně.
Listopad 2015. Ivana jezdila manžela na onkologii navštěvovat denně. (Foto Aha! – Martin Přibyl, David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, Pavel Machan)

V posledních letech vystupovala zásadně jako obětavá manželka všemi milovaného Karla Gotta (†80). Jenže i Ivana Gottová (43) má svůj život a nese si svoje tajemství. Tohle jsou ta nejpikantnější z nich.

Hned prvním je, že se ve svém muži zhlédla už jako malá holčička. „To Karlovo dvojité přeškrtnuté té jsem viděla odmalička a napodobovala jsem ho už jako malá,“ netajila se podle Blesku jeho manželka letitou fascinací.

Smrt bratra

Mnohem bolestivějším tajemstvím ale je, že když jí bylo pět let, tragicky přišla o svého bratra Přemysla, který zemřel teprve v sedmi letech. Podle medializovaných informací ho srazilo auto, jak uvádí web Plus jeden deň.

Když byly Ivaně čtyři roky, předcházela smrti bratra ještě jedna bolest. Její rodiče se totiž rozvedli. Proto má nejslavnější vdova Česka ještě mladšího bratra Pavla, ten má ale jiného otce.

Život s Araby

Ivana toužila proniknout do světa showbyznysu už jako dospívající dívka. Na konzervatoř se ovšem nedostala, proto odcestovala do Ameriky. Tam zpočátku žila u arabské rodiny a starala se o postižené dítě. A protože tato rodina mluvila výhradně jen jejich jazykem, domluvili se pak, že Ivana půjde jinam, jak uvádí citovaný web. Gottová se tak v 90. letech živila jako au-pair, chodila na kurzy a pilovala angličtinu.

Americké terno

V roce 1996 se jí povedlo  to, o čem mohou všechny ženy jen tajně snít. V San Franciscu se seznámila s charismatickým hercem Michaelem Douglasem (71). Stalo se to údajně při natáčení jeho filmu Hra. Chodili spolu prý dva roky. Ivana Gottová ale skvěle vychází i s americkou herečkou Andie MacDowell. Dělala jí asistentku v době jejího natáčení v Praze a od té doby jsou v kontaktu, jak v minulosti informoval Blesk.

V Česku přitom paradoxně po návratu z USA nemohla zavadit o práci. V roce 1998 se ale na předávání cen TýTý seznámila s Mistrem, představila je tenkrát Monika Žídková, a od té doby nabral její život úplně jiný spád. Oficiálně spolu začali chodit ale až v roce 2000.

Ošetřující lékařka Karla Gotta vnímá jako úspěch, že se Mistr dožil 80 let. Na rozhovor se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
19. 10. 2019 • 13:51

Douglas byl v té době chorobně závislý na sexu, takže klátil všechno, co mu přišlo pod ruku, No a slečna Macháčková mu holt náhodou přicházela pod ruku často jako na zavolanou.

mbmb
19. 10. 2019 • 08:23

Omezená slovní zásoba ,Mrazivé,Tajné atd. Špatně napsaný clanek

libormer
18. 10. 2019 • 16:13

Tyhle zlatokopky... jako ta Zbořilová, co dělala matraci Gottovi a když zjistila, že ke svatbě ani dětem ho nedotlačí, tak udělala vnoučata Miloši Formanovi. Ke stáru jsou ti chlapi už otupělí a dá se s nima víc cvičit. Do postele zásadně s boháčema, jiní chlapi pro ně neexistujou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.