Osud kontra Gottová! Seznam přání, který nedojde naplnění ani za miliony | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 26. května 2026

Svátek slaví Filip, zítra Valdemar

Osud kontra Gottová! Seznam přání, který nedojde naplnění ani za miliony

V roce 2009 oslavil Karel Gott 70. narozeniny. Tehdy byl zpěvák ještě relativně v plné síle a tak není divu, že si jeho manželka malovala budoucnost v růžových barvách. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Mária Gábor
22. 05. 2026 01:58

FILIP HORÁK
15. 01. 2026 05:30

Nabízím spolehlivé a transparentní soukromé půjčky, které jsou navrženy tak, aby byl celý proces snadný a bez stresu. Každý detail je vysvětlen předem a v žádné fázi neexistují žádné skryté poplatky ani překvapivé poplatky. Zaměřuji se na upřímnost, jasnost a poskytování skutečné podpory, které můžete důvěřovat Napište mi e-mail:­horak­filip­50@gma­il.com

FILIP HORÁK

Nabízím spolehlivé a transparentní soukromé půjčky, které jsou navrženy tak, aby byl celý proces snadný a bez stresu. Každý detail je vysvětlen předem a v žádné fázi neexistují žádné skryté poplatky ani překvapivé poplatky. Zaměřuji se na upřímnost, jasnost a poskytování skutečné podpory, které můžete důvěřovat Napište mi e-mail:­horak­filip­50@gma­il.com

FILIP HORÁK

Petr Foltr
14. 01. 2026 05:39

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

VODIČKA STANISLAV
21. 11. 2025 07:09

seriózní půjčka na vánoční večírek Dobrý den, abych vám pomohl překonat různé finanční starosti spojené s vánočními a novoročními svátky a hladce čelit vašim budoucím cílům, předkládám vám nabídku půjčky pro lidi v nesnázích nebo pro ty, kteří chtějí získat pomoc s některými ze svých financí, problémů nebo zahájením podnikání.
Nabízím půjčky od 50 000 Kč do 70 000 000 Kč s dobou splácení 1 až 35 let s maximální úrokovou sazbou 3 % a pro více informací o mé nabídce mě prosím kontaktujte na vodic­kasta­nislav­39@gma­il.com

VODIČKA STANISLAV
21. 11. 2025 07:09

seriózní půjčka na vánoční večírek Dobrý den, abych vám pomohl překonat různé finanční starosti spojené s vánočními a novoročními svátky a hladce čelit vašim budoucím cílům, předkládám vám nabídku půjčky pro lidi v nesnázích nebo pro ty, kteří chtějí získat pomoc s některými ze svých financí, problémů nebo zahájením podnikání.
Nabízím půjčky od 50 000 Kč do 70 000 000 Kč s dobou splácení 1 až 35 let s maximální úrokovou sazbou 3 % a pro více informací o mé nabídce mě prosím kontaktujte na vodic­kasta­nislav­39@gma­il.com

Uživatel_6255356
20. 11. 2025 18:05

Nabízím půjčky vážným jednotlivcům.

Hledáte půjčku na zahájení podnikání, financování projektu nebo z jakéhokoli jiného důvodu? Jsme připraveni půjčit komukoli, kdo má nárok na splacení. Sdělte mi prosím požadovanou částku a požadovaný termín splatnosti. Děkuji, že jste mě kontaktovali.

97helena@seznam.cz

Hledáte půjčku na zahájení podnikání, financování projektu nebo z jakéhokoli jiného důvodu? Jsme připraveni půjčit komukoli, kdo má nárok na splacení. Sdělte mi prosím požadovanou částku a požadovaný termín splatnosti. Děkuji, že jste mě kontaktovali.

97helena@seznam.cz

97helena@seznam.cz

97helena@seznam.cz

97helena@seznam.cz

Uživatel_6255356
20. 11. 2025 18:02

97helena@seznam.cz

Lynn Foley
15. 08. 2025 17:10

Lynn Foley
15. 08. 2025 17:09

JIRÁSKÁ LENKA
14. 07. 2025 14:55

Dobrý den, máte nějaké finanční starosti nebo chcete platit účty nebo začít podnikat a hledáte někoho, kdo by vám pomohl, jsme spolehlivý věřitel, který nabízí půjčky důvěryhodným lidem, někomu, kdo neuteče s penězi, my nabízí půjčky od 20 000 Kč do 50 000 000 Kč s velmi nízkou úrokovou sazbou na dobu (1 až 360) měsíců, pro více informací kontaktujte Email:­jiras­kal8@g­mail­.com

JIRÁSKÁ LENKA
14. 07. 2025 14:55

Dobrý den, máte nějaké finanční starosti nebo chcete platit účty nebo začít podnikat a hledáte někoho, kdo by vám pomohl, jsme spolehlivý věřitel, který nabízí půjčky důvěryhodným lidem, někomu, kdo neuteče s penězi, my nabízí půjčky od 20 000 Kč do 50 000 000 Kč s velmi nízkou úrokovou sazbou na dobu (1 až 360) měsíců, pro více informací kontaktujte Email:­jiras­kal8@g­mail­.com

PLVLÍNA PLACHKÁ
03. 06. 2025 16:06

Bezpečné a spolehlivé financování Již více než 20 let se věnujeme komplexním řešením rodinných financí. Nabízíme poradenství v oblasti financování - půjčky, hypotéky; zajištění finančních zdrojů pro děti - studium, startovací bydlení; pojištění majetku a života; zajištění příjmu na stáří; tvorba finanční rezervy. Objednejte se emailem: plac­hkaplv­lina@­gmail­.com

BUREŠ MARTIN
20. 05. 2025 00:40

KAPUŠ JAN
10. 05. 2025 00:42

KAPUŠ JAN
10. 05. 2025 00:41

KAPUŠ JAN
10. 05. 2025 00:40

Rychlé vyřízení a žádné poplatky předem. Nabízíme spolehlivou půjčku s nízkým úrokem. Podnikatelské úvěry do 2 mil. Kč s maximální flexibilitou. Jednou z podmínek je, že žadatel vlastní nemovitost, která slouží k posouzení jeho bonity. Zástava nemovitosti se většinou nevyžaduje, to znamená, že zástava nebude zapsána do katastru nemovitostí. Zajistíme rychlé a snadné vyřízení Vaší žádosti kdekoli v ČR. E-mail na kapusjan8@gmail.com

EMIL MALIK
08. 04. 2025 04:32

Jedinečná nabídka bezkonkurenčního úvěru v ČR.
30 000, - Kč do 20 000 000, - Kč Řešíme - poukázky, úvěry, konsolidace, odpuštění dluhů, exekuce - finance pro podnikání, bydlení, rekonstrukce, platby pohledávek. Stojíte za rychlé a snadné řešení finanční situace od soukromé osoby s okamžitým. Zaručujeme důvěrnost, solidní vyjednávání, 100% řešení s jasnými podmínkami pro klienty starší 18 let: zaměstnanci, důchodci, studenti, matky na nechte nám své starosti vyřešíme vám na adrese: Jaros­lav.dl­ouhy8­@gma­il.com
WHATSAPP: +420607347208

EMIL MALIK
08. 04. 2025 04:28

Jedinečná nabídka bezkonkurenčního úvěru v ČR.
30 000, - Kč do 20 000 000, - Kč Řešíme - poukázky, úvěry, konsolidace, odpuštění dluhů, exekuce - finance pro podnikání, bydlení, rekonstrukce, platby pohledávek. Stojíte za rychlé a snadné řešení finanční situace od soukromé osoby s okamžitým. Zaručujeme důvěrnost, solidní vyjednávání, 100% řešení s jasnými podmínkami pro klienty starší 18 let: zaměstnanci, důchodci, studenti, matky na nechte nám své starosti vyřešíme vám na adrese: Jaros­lav.dl­ouhy8­@gma­il.com
WHATSAPP: +420607347208

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.