Bohdalová v ŠOKU! Takovou křivdu nezažila… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bohdalová v ŠOKU! Takovou křivdu nezažila…

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Blesk:Martin Přibyl CNC)

Mnoho lidí u jejího proslovu plakalo a později jí za krásnou řeč gratulovalo. Ne všichni však přišli s chválou. Mohla za to především Dominika Gottová, kterou zamrzelo to, že slavná herečka během jejího loučení s Karlem Gottem jmenovala jen dvě nejmladší dcery a ji a Gottovu druhou dceru Lucii vynechala. Po vyjádření Dominiky se na hlavu Bohdalové svrhla velká kritika.

„Velkým zklamáním pro mne byl projev Jiřiny Bohdalové, která mluvila jen o dvou dcerách Charlottě a Nelly, ale já a Lucie jsme taky jeho děti. Úplně jako by na nás zapomněla,“ pověděla podle Blesku Gottová. Její slova hluboce ranila a šokovala Jiřinu Bohdalovou, která se nyní pravděpodobně cítí ukřivděná.

„Bohužel jsem si to uvědomila, až když jsem to četla. Nebylo to ale míněno špatně. Vím, že to byla chyba, ale bohužel se stala… Nechápu ale, že se to tak rozebírá. Já jsem té řeči dala tolik sil. Absolvovala jsem to se začínajícím zápalem plic a teď se na mě útočí. Stačilo přitom jedno slovo a já bych se jí omluvila,“ pověděla dle Expres.cz na svou obranu slavná herečka, která Gottovi do nebe vzkázala, ať jí drží místo.

 Nejdojemnější řeč Jiřiny Bohdalové: Takhle se rozloučila s Gottem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.