Gottova mluvčí promluvila: Detaily Ivanina života po smrti Mistra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gottova mluvčí promluvila: Detaily Ivanina života po smrti Mistra

Vdova Karla Gotta Ivana je podle tiskové mluvčí neuvěřitelně statečná.
Vdova Karla Gotta Ivana je podle tiskové mluvčí neuvěřitelně statečná. (archiv Blesku)

Tisková mluvčí Aneta Stolzová pracovala pro rodinu Mistra před jeho odchodem, s rodinou zůstává ale i nadále. Jako první tak odtajnila, co momentálně Ivana Gottová (43) zakouší a jak velmi smutné dny snáší.

„Pro obyčejného člověka opravdu těžko představitelné, co nyní musí Ivanka zvládat, a za to má můj velký obdiv. Lidé by si měli uvědomit, že Ivana je především žena a matka, která přišla o manžela, a zaslouží si alespoň trochu klidu," uvedla v rozhovoru pro deník Právo Aneta Stolzová.

Jelikož s vdovou soucítí, neváhala prozradit i detaily toho, jak Ivana v noci prchala z Bertramky. „Nikdo vůbec netuší, co Ivanka prožívala a co zakoušela v uplynulých dnech, když se musela ve tři ráno tajně vplížit do svého domu, aby při baterce zabalila sobě a dětem věci na pohřeb a do školy," přiznala Aneta, která ještě dodala, jak náročné bylo se do vily dostat. „Musela si proklestit cestičku mezi svíčkami a poté zase vrátit svíčky zpět, aby nenarušila pietní místo, které si před domem veřejnost vytvořila. Plně ho respektovala a mezitím se skrývala s dětmi po přátelích,“ prozradila Stolzová, která si, jak zmínila v uvedeném rozhovoru, Ivany za její odvahu a statečnost nesmírně váží.

Nejdojemnější řeč ze zádušní mše za Karla Gotta, kterou pronesla herečka Jiřina Bohdalová, si můžete připomenout zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sestra
15. 11. 2019 • 18:00

Bello, souhlas. jsou to trapky obe dve. Dorotka zdrcena z odchodu manzela - heeerecka ! Na pecovani mela lidi a v tom veku s takovou diagnozou, to snad zadny velky prekvapko nebylo.

fido2
27. 10. 2019 • 14:51

Už budete mít klid, sholzova a gottova, za chvíli po vás ani pes neštěklne. Ještě trochu kraválu kvůli dědictví a bude klid.

-bello-
27. 10. 2019 • 01:32

mejlika
OK,nic se neděje, ale osobně si myslím, že Gottová klidně mohla přijít pro věci ve dne.Je tam doma a mohla požádat o pomoc klidně toho kámoše, nebo policii.Tohle je děsná komedie, té já nefandím .

-bello-
27. 10. 2019 • 01:32

mejlika
OK,nic se neděje, ale osobně si myslím, že Gottová klidně mohla přijít pro věci ve dne.Je tam doma a mohla požádat o pomoc klidně toho kámoše, nebo policii.Tohle je děsná komedie, té já nefandím .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.