Vdově z Bertramky došla trpělivost: Rázné bouchnutí do stolu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vdově z Bertramky došla trpělivost: Rázné bouchnutí do stolu!

Ivana Gottová to vůbec nemá lehké...
Ivana Gottová to vůbec nemá lehké... (Archiv Blesku)

Vdova po Karlu Gottovi se snažila být korektní, proto po zádušní mši za svého manžela poslala prezidentu Miloši Zemanovi (75) dopis plný díků. Jenže šlo o listinu osobní, proto rozhodně nečekala, že ji mluvčí prezidenta za několik dní zveřejní.

Ivaně Gottové (43) tak nezbývalo nic jiného, než se proti takovému jednání veřejně vymezit. Dopis, ve kterém děkovala všem, kdo se na pohřbu Mistra podíleli, neměl rozhodně být postovaný na sociálních sítích.

„Poslední rozloučení s panem Karlem Gottem připravovala paní Ivana Gottová ve spolupráci s Arcibiskupstvím pražským a dále Úřadem vlády České republiky a Kanceláří prezidenta republiky. Vzhledem k náročnosti příprav posledního rozloučení v Paláci Žofín, v Katedrále sv. Víta, Václava a Vojtěcha i na dalších místech v Praze a rovněž vzhledem k profesionálnímu přístupu a důstojnému průběhu posledního rozloučení, považovala paní Ivana Gottová za správné vyslovit poděkování za poskytnutou podporu, pomoc a spolupráci, což učinila osobním dopisem, a to především J. Em. Dominiku kardinálu Dukovi OP a také dalším, i prezidentu republiky, a dále poděkováním za vyjádření soustrasti, které bylo zveřejněno na těchto internetových stránkách,“ napsala Aneta Stolzová v novém prohlášení, které zveřejnila na zpěvákových webových stránkách, jak uvádí Blesk.cz.

„Paní Ivana Gottová považuje nadále vyslovená poděkování za správná, pro medializaci soukromé korespondence však nevidí důvod a nenese odpovědnost za jednání jiných osob,“ dodala k tomu tisková mluvčí, která tak nejspíš nepřímo naznačuje, že vdova rozhodně není ztotožněná z počinem Jiřího Ovčáčka.

Po zveřejnění dopisu vydala Ivana Gottová prohlášení. Na video se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
21. 11. 2019 • 00:31

Bože, já vím přece, že Gottová je hloupá jako poleno, ale že si nechala vnutit " svůj " dopis, kde píše archaickou češtinou mě fakt dostalo."Krásný " kousek její blbosti navíc !!!
A měla by už ta " národní " vdova sklapnout.Zde všichni žijící jí ze svých daní zaplatili za pohřeb, úlisný Dominik Duka se zatetelil v slávě po svém průšvihu se zneužíváním v svém okruhu a Katedrále , Bohdalka si ujasnila, že nejen rauty, ale už i pohřby jsou výnosný kšeft a když to tak vezmu kolem a kolem, Češi se projevili jako stádo blbů co té komedii fandilo

koloman
20. 11. 2019 • 09:23

Aby se n.e.p.o.s.r.a.l.a nádhera

kinki
20. 11. 2019 • 08:47

Dajte uz Ivane pokoj. Ma iba jedny nervy, na ktore zaziva teraz enormny naval, a ma neplnolete dcery, o ktore sa musi postarat, takze musi byt psychicky fit, a byt im oporou. Kazdy sa racte statar o svoje sukromir. Tam toho, co mate napravat sa najde urcite dost. Zijeme rychlu, a zlozitu dobu, a miesto toho,aby ste cloveku pomohli, este donho kopete.Koli comu? Koli zavisti? Ale nech kazdy, co tu na nu kyda spinu, nech laskavo dvihne svoju lenivu rit, a zacne makat. Ze vas hanba nefacka. Ivana, drzim palce, aby ste toto vsetko ustali v zdravi, a podla moznosti aj v pohode. Dievcata Vas potrebuju. Maju uz iba Vas. A ako vidite zavistlivcov a neprajnikov mate okolo seba dost. Nech Vas nezlomia.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.