Potupa Gottové nebere konce: OBVINĚNÍ Z TRESTNÉHO ČINU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Potupa Gottové nebere konce: OBVINĚNÍ Z TRESTNÉHO ČINU

Ivana Gottová
Ivana Gottová (David Kundrát, archiv)

Jaroslava Herzerů (66) patřila mezi hrstku Gottových blízkých spolupracovníků. Dlouhá léta byla účetní slavného zpěváka Karla Gotta (†80) a přiznala, že někdy bylo na Betramce pořádné dusno kvůli výdělkům. Ivana Gottová ji prý dokonce nařkla z krádeže!

„To všichni. Nejhorší je, že se té Ivaně ani nedivím. Třikrát do týdne jsem od Karla slyšela, že dře a nic za to nemá. Na podnikatelský účet, který měl v bance, nechodil, jen si ode mě nechal posílat peníze na osobní účet. Vůbec to nekontroloval, i když jsem na něj naléhala, ať si hlídá, jestli mu peníze přišly, nebo ne. To slíbil, ale nedělal to. Před Ivanou si pak stěžoval: ‚Vy mi nic nedáte!‘. Ta holka musela být zoufalá. Určitě si říkala, že Karel jezdí koncert za koncertem a nic z toho nemá. To byla ale jeho hra. Takový byl. Pak se tomu zasmál, ale semínko pochybnosti už zůstalo zaseto,“ prozradila Gottova účetní, která tedy patřila mezi lidi, které Ivana kvůli Karlovi podle extra.cz nařkla ze zoufalství z krádeže.

„Když jsem mu říkala, že to či ono není daňově uznatelné, že mu to nemohu dát do nákladů, tak mi milionkrát povídal, že to řešil s kluky kolegy a že ti neplatí nic. To je ale logické, že když někdo vydělá sto tisíc, tak samozřejmě nic nezaplatí. Tohle neustále řešil. Z Německa byl zvyklý dostávat čistý příjem, protože stát si tam daň strhává automaticky. Ale tady to tak nefunguje. Proto peníze, které mu přišly, najednou nebyly celé jeho, musel ještě platit daň. To byla katastrofa. Život s ním byl zkrátka veselý, někdy krušný,“ dodala.

Ivana Gottová po pohřbu terčem podvodníka! A Rosák prodělal infarkt

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
1. 11. 2019 • 07:14

Já to nechápu, Gottová " dřela " a nic neměla?Živnost "manželka " asi neexistuje a v ničem jiném, kromě 5 min pořadu na Primě a 2 vystoupení jako roští v muzikálu neodpracovala,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.