Do Bertramky se vrací život: Vdova Ivana už je zpět? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Do Bertramky se vrací život: Vdova Ivana už je zpět?

Vrací se na Bertramku Ivana?
Vrací se na Bertramku Ivana? (Archiv/ CNC)

Svíčky jsou pryč a kolem vily na Bertramce už se míhají lidé, kteří mají oprávnění do domu vstoupit. Jako první po 13 dnech vešel do dveří řidič Karla Gotta (†80) Daniel Josefi, ve středu se u vstupu objevila mladá žena. 

Podle Blesku se o samotnou rodinu zatím ještě nejedná. S největší pravděpodobností prý šlo o někoho z početného personálu nebo o některou z kamarádek Ivany Gottové. Mladá brunetka prý nejprve posbírala do přinesené krabice vyhořelé svíčky a vzala je na dvorek. Dovnitř se dostala díky ovladači na otevírání vrátek. V domě se měla zdržet asi 20 minut a pak odjela pryč.

Před dům neustále, jak uvádí Blesk, dochází další Mistrovi fanoušci, kteří zde i nadále pokládají květiny a zapalují svíčky. Už ale v mnohem menším počtu. Proto je možné, že se doba, kdy Ivana s dcerami zůstává raději v ochranném azylu, nezadržitelně krátí.

Jaká je aktuálně situace na Bertramce, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
1pravda1
20. 10. 2019 • 23:23

Holky snad chodí do školy. Ivana chodí kanálama. Lidé ji nemuseli s Gottem ani bez něho. Jakmile se dozvěděla o první Gottově rakovině, tak rychle dělila majetek, přepisovala ho na sebe, vyhodila Gottovy zaměstnance, a sama začala dělat manažerku a účetní. Nešlo jí to, tak jako jí nešla práce zdravotní sestry, v Topstaru to byla tragedie, v muzikálu vystupovala dva večery, pak jako měla něco s krkem a Gott se jí musel zastávat. Pak začala rychle přestavovat svoji Bertramku, stavět chatu pro svojí matku atd a to v době, kdy Gott potřeboval klid a ne bydlet na Proseku.... za chvíli po ní pes neštěkne, ani ten majetek ji štěstí nepřinese, získaný stálými převody na sebe...

mord
19. 10. 2019 • 13:37

Ta bulvární pakaz tam i stanuje

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.