Gottová po nevěře: Víme, co čeká Dominiku v roce 2020 a koho chtěl její muž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gottová po nevěře: Víme, co čeká Dominiku v roce 2020 a koho chtěl její muž!

Dominika Gottová v Blesku
Dominika Gottová v Blesku (Michal Protivanský)

Manžel Dominiky Gottové (46) má slabost pro ženy a blondýnky zvlášť. Timo Tollki (53) se pokoušel poblouznit i českou čarodějku Arianu Argoni, která je blond hřívou proslulá. Dominika finského muzikanta opustila a rozvádí se s ním, tak proč nezkusit štěstí jinde?

„Timo mě oslovil a požádal o přátelství, ať už proto, že jsem blondýnka nebo zápalená rockerka. Každopádně já na zadané muže ale nereaguju, to je pro mě naprosté tabu,“ řekl Aha! Ariana. Podrobnosti nechtěla uvádět už proto, že Dominiku zná osobně. „Sama z vlastní zkušenosti vím, jak nevěra bolí, v podstatě i flirt.“ Timo si Arianu ale nevyhlédl jen proto, že se mu líbí. Daleko podstatnější pro něho je, že Ariana trpí stejnou nemocí jako on – bipolární poruchou. Nemoc, která z velmi nadaného hudebníka udělala trosku. I proto Dominika Tima opustila, začal totiž dělat trosku i z ní. V nejstarší Slavíkově dceři se naštěstí ozval pud sebezáchovy.

Nemoc

„Je to nemoc, která přechází do nekontrolovatelné mánie a pak následuje pád do absolutní temnoty. Podle mě Timo pocítil šanci, když Dominice umřel její milovaný tatínek, dostat se na výsluní, k majetku, uchopit šanci za pačesy... Ale bohužel, právě pod vlivem mánie, která nemá s racionálním uvažováním nic společného,“ komentuje Ariana situaci, která před časem nastala. Dominika se toho ale nechtěla účastnit. Už kvůli zesnulému tatínkovi.

Zvítězí

Čarodějka finskému muzikantovi nepodlehla, je zcela na straně jeho zatím ještě zákonné manželky. Jako vědma prý ví, že Dominika zvítězí. „Je to rozená bojovnice a rok 2020 bude pro ni velkou šancí odrazit se ode dna. Zase zazáří a opět se stane tou překrásnou a silnou ženou, i když nad ní teď spousta lidí zlomila hůl. Cítím v ní ten obrovský potenciál bývalé bojové sportovkyně. Jen musí pochopit, že síla je v ní, jen v ní a žádný muž jí to nemůže sebrat, ať se děje, co se děje,“ předpovídá Ariana.

Vzkaz Ariany Dominice

„Dominiko, budeš mít kolem sebe plno lidí , kteří ti budou chtít pomoc, využij toho a bojuj teď jen sama za sebe! Jedině tak zas povstaneš z popela. Já sama jsem před osmi lety ztratila vše, bylo to období, kdy jsem ztratila svého manžela, odešel za mladší. Žila jsem ze dne na den, moji kariéru si přivlastnila jiná bytost, ale podcenila mě. I já si sáhla na život, šest minut mě oživovali v sanitce. Rok jsem se léčila v Bohnicích. Dnes jsem silná soběstačná žena a jsem na to náležitě hrdá. A stejně tak vím, Domi, že to dokážeš i Ty! Posílám ti sílu nás blonďatých čarodějek a amazonek, které to NIKDY nevzdávají!“

Celý článek najdete v tištěné verzi Aha!

Dominika Gottová otevřeně v Blesku: Vím, že jsem tátu zklamala!

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
-bello-
9. 12. 2019 • 00:53

dutchschulz
zdravím.
Ty kšandy mě rozesmály, Ariana bude asi čarodějkou II. třídy.Běžné čarodějky umí lítat,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.