Do hry o Gottovo dědictví vstupuje Soukup: Slova o nakopání zadku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Do hry o Gottovo dědictví vstupuje Soukup: Slova o nakopání zadku!

Jaromír Soukup se vložil do dědického sporu.
Jaromír Soukup se vložil do dědického sporu. (Foto Instagram, Profimedia.cz)

Nebyl by to Jaromír Soukup (50), kdyby otevřeně nepromluvil i o tom, co se odehrává v rodině Zlatého slavíka po jeho smutném a definitivním odchodu. Pro diváky svého pořadu Volejte a piště šéfovi tak »erudovaně« shrnul, jak by měla v dědické kauze konat nejstarší Mistrova dcera Dominika Gottová (43).

Když se diváci Soukupa v pořadu zeptali, jestli už mu není z tahanic o majetek Gotta špatně, odpověděl, jak píše magazín Sedmička, následovně. „No, špatně? Jde o prachy! Paní Dominika má manžela, což je nějaký hudebník z Finska, a on má snad nějakou psychickou poruchu, pokud jsem dobře pochopil. Žijí ve Finsku poměrně nuzně, ani jeden z nich nemá práci. On tedy o sobě mluví jako o hudebníkovi, ale spíš bych řekl, že jeho pravé povolání je nezaměstnaný,“ říká mediální magnát a moderátor, který pokračuje k hlavní myšlence.

„A tento chlapík, takového prapodivného zjevu, se nechal slyšet do médií, že chce dva miliony eur nebo vilu na Bertramce. Když je někdo nezaměstnaný a zjistí, že má manželku v podstatě zlatou cihlu, že Dominika měla bohatého a slavného tatínka a že bude dědit, tak neovládl svou touhu po penězích Karla Gotta. Jestli chcete slyšet můj názor, tak já si myslím, že Dominika by ho měla kopnout do… do zadečku za to, co udělal, protože Karel Gott byla naše národní ikona, nejslavnější zpěvák, jakého jsme tu kdy měli, a nejen zpěvák, ale i osobnost, takže ona ta Dominika se od něj nějak distancovala, a já si myslím, že by se od něj měla distancovat úplně!“ míní Soukup o sporu, jak uvádí magazín Sedmička.



Přečtěte si
IngKecner
8. 12. 2020 • 12:19

Pan Soukup i vytvořenou image lidového vypravěče, kterou si pěstuje lidovou řečí, a svou gestikulací Někdy má v lecčem pravdu, ale jeho náklonnost k ODS přehání, je zjevná. Nemám nic proti svérázným osobnostem jako je Knížák ,ale asi bych takové lidi nezvala více než jednou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.