Trpký rok porotce Talentu Slávika: S tím se nemůže smířit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trpký rok porotce Talentu Slávika: S tím se nemůže smířit!

Jaro Slávik
Jaro Slávik (archiv)

Poslední rok a půl dal známému producentovi pořádně zabrat. Nejenže se v těžké pandemické době jeho profese absolutně zastavila. Ale bohužel neodmyslitelný porotce soutěže Československo má talent přišel také o hodně přátel.

„Mnoho mých blízkých kamarádů z kultury během pandemie odešlo. Umřelo. Števo Kožka, Andy Turok, Andrej „plukovník“ Válek, Braňo Alex, Julo Viršík, Andrej Miklík,“ vyjmenoval pro rozhovor se slovenským serverem Nový čas blízké, kteří předčasně opustili svět.

Slávik je navíc přesvědčený, že svět se otočil o sto osmdesát stupňů a nic už nebude jako dřív. Podle webu Blesk.cz se domnívá, že jsme zase na počátku. „Jakákoliv kontinuita či reference na minulost je nemožná,“ tvrdí.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: O Grétě, Honzovi Nedvědovi a Jaro Slávikovi

Video se připravuje ...

Ale všechno nebylo jen špatné, na druhou stranu se producent konečně dostal k téměř zapomenutým koníčkům. „Sportoval jsem, četl jsem knihy. A pracoval. Připravoval a vymýšlel nové projekty. Od října loňského roku tvořím a od letošního března vysílám Prikázané uvoľnenie,“ zmínil svou novou show pro internetovou televizi, která vznikla během lockdownu.

Kat z Talentu Jaro Slávik hodně přibral: Přiznal, kvůli čemu tloustne!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
27. 8. 2021 • 08:31

A co pornokoníček ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.