Šokující přiznání blízké ženy Gotta: Dělala jsem hnusnou práci... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Šokující přiznání blízké ženy Gotta: Dělala jsem hnusnou práci...

Jaroslava Herzerů promluvila o práci s Gottem.
Jaroslava Herzerů promluvila o práci s Gottem. (Foto: Profimedia.cz, ara)

Jaroslava Herzerů (66) jednoznačně patří mezi ženy, které ovlivňovaly ve velké míře život Karla Gotta (†80). Starala se téměř o všechno, co se týkalo peněz. Slavík jí velmi důvěřoval a po jeho boku toho zažila opravdu mnoho.

Herzerů vedla jeho podnikatelský účet, měla vstup na všechna jeho konta, platila mu elektřinu, plyn, pojistku auta, dětem školy. Jako správkyně jeho majetku a financní toho o zpěvákovi ví možná mnohem víc, než leckteré jeho milenky a přítelkyně.

„Vždy říkal: ‚Kdybychom spolu měli poměr, tak o mně nevíš to, co víš teď, když mi spravuješ finance.‘ Proto mě manželky (známých osobností – pozn. red.) neměly rády, protože s nimi nemůžete konzultovat finanční situaci klientů, to jim musí říct oni sami. Zažila jsem s ním krásné chvíle i hrozné chvíle, kdy mi vyloženě lezl na nervy a málem jsem ho poslala někam, ale dovedla jsem to pochopit. Co mu Pánbůh přidal na jeho genialitě a nadání, tak musel někde ubrat. To byla třeba pragmatičnost. Od toho jsem tu byla já,“ svěřila se webu eXtra.cz.

Dvojice spolu pracovala zhruba čtvrt století. Avšak nic netrvá věčně, a Herzů před pár lety požádal o ukončení pracovního poměru. „Spolupráci jsme ukončili v roce 2014, kdy jsme spolu dělali poslední turné. Bude mi sedmdesát. Občas už mě něco bolí nebo mám nějaký problém. A to byl důvod, proč jsem Karla před pěti lety požádala, že už to nechci dělat. S Karlem to byla práce na 24 hodin denně a sedm dní v týdnu. I ode mě by to bylo nezodpovědné, už jsem ztrácela sílu,“ řekla Herzerů.

Přestože Herzerů pracovala pro Gotta, kterého každý miloval, ona byla pro mnohé trnem v oku: „Například jeho kapelník mě nemohl mít rád, protože jsem se s ním hádala o peníze. Dělala jsem hnusnou práci a Karel byl ten, kterého se to ‚netýkalo‘. Tak to má být. On měl nadání, takže se mohl věnovat umění, já zase na čísla, takže jsem se starala o to, aby se to umění prodalo za adekvátní cenu.“

 

Ivana doprovodila Gotta až do krematoria: Poslední sbohem na dvorku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
1pravda1
30. 10. 2019 • 11:59

No tak to víno nebylo tak čisté, že - vyhodila tě Ivana a nainstalovala se do funkce účetní ona sama a začalo velké přepisování majetku na ni samotnou a jejím matku. Gott byl oslaben rakovinou a už neměl sílu hlídat Ivanu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.