První slova Ivany od pohřbu: O posledním přání a hrobu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

První slova Ivany od pohřbu: O posledním přání a hrobu

Poslední rozloučení s Karlem Gottem: Ivana Gottová
Poslední rozloučení s Karlem Gottem: Ivana Gottová (Blesk)

Přál si být pohřben nedaleko své vily na Bertramce. Karel Gott (†80) spočine na kilometr vzdáleném hřbitově na pražských Malvazinkách. Veřejnost o tom informovala sama vdova Ivana (43). Byla to její první slova po 13 dnech od posledního rozloučení se Slavíkem ve svatovítské katedrále.

Touto cestou vám všem ze srdce děkuji za veškerá vyjádření soustrasti, která jsme od vás v uplynulých týdnech v tak velkém počtu obdrželi a stále dostáváme. Vaše slova podpory jsou pro naši rodinu, v těchto nesmírně těžkých časech, velkým povzbuzením,“ píše Gottová na oficiálních stránkách karelgott.com. Ukončila také spekulace, kde národem milovaný zpěvák spočine. „Na přání mého manžela bude místem jeho odpočinku hřbitov na pražských Malvazinkách. Přál si odpočívat tam, kde prožil velkou část svého života, kde to měl rád a kde se cítil doma,“ tvrdí vdova s tím, že konkrétní místo fanouškům sdělí až po uložení urny.

Že si to tak Gott skutečně přál, potvrzuje i jeho bývalá účetní. „Vždycky, když jsme jeli s Karlem z Bertramky nebo na ni a míjeli hřbitov na Malvazinkách, tak říkal svému řidiči Havránkovi – Oldo, zpomal! Tady, když moje holky neprodají Bertramku, chci ležet, abychom to k sobě měli blízko...“ prozradila deníku Aha! Jaroslava Herzerů (66).

Deníku Aha! se navíc podařilo pořídit exkluzivní fotografie právě ze hřbitova na Malvazinkách, kde se jen pár dní po posledním rozloučení začala exhumovat těla ze dvou hrobů ležících těsně vedle sebe. Dle informací hřbitovního personalu není dosud známo, jestli ona velká jáma skutečně poslouží pro výstavbu hrobky, která bude místem posledního odpočinku Karla Gotta.

26 dní po Slavíkově smrti: Ivana se vrátila na Bertramku


Tento čtvrtek, tedy přesně dvacet tři dní poté, co zpěvák podlehl akutní leukemii, se Ivana s dcerami Charlotte Ellou (13) a Nelly Sofií (11) nastěhovala zpátky domů. „Ano, je to pravda, paní Ivana Gottová se vrátila na Bertramku,“ potvrdila včera Aha! mluvčí rodiny Aneta Stolzová (37).

Ivana Gottová po pohřbu terčem podvodníka! A Rosák prodělal infarkt

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kaluze
26. 10. 2019 • 13:31

Je dobre,ze se paní Gottová vrátila domu,bude tam aspon zivot i kdyz trochu jinej,ale zivot musí jít dál pro holky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.