Gottová na pranýři! To se Ivanka napakuje, vrčí lidé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gottová na pranýři! To se Ivanka napakuje, vrčí lidé

Karel Gott s manželkou Ivanou
Karel Gott s manželkou Ivanou (Foto: Obrazyvaukci.cz, archiv Blesku)

Všechny plánované připomínky života Karla Gotta (†80), které měly po jeho skonu proběhnout, kvůli nečekané pandemii koronaviru musely počkat. Nekonaly se ani koncerty, odložená byla i premiéra dokumentu Karel, v předpokládaném původním termínu nevyšla ani Slavíkova autobiografie. Jenže teď se ledy pohnuly. O knížce už je jasno. Ale jedna věc může Gottovy fanoušky dost namíchnout.

Ivana Gottová (44) na sociální síti nedávno potěšila příznivce svého zesnulého muže zprávou, že rotačky už jedou na plný výkon a Karlova autobiografie tak konečně vyjde na „světlo boží“. To se má stát 14. července, tedy v den nedožitých 82. narozenin Mistra. Kniha s názvem Má cesta za štěstím podle informací magazínu Sedmička zahrnuje dojemný příběh Karla Gotta i velké množství jeho fotografií. „Mohu již nyní prozradit, že kniha bude velkoformátová a bude obsahovat na 700 stranách kromě manželových textů, které stihl dopsat ještě za svého života, také okolo 1700 fotografií a dokumentů,“ stojí na Gottově profilu, který spravuje vdova Ivana. 

Ivana Gottová tiskne Karlovu autobiografii

Video se připravuje ...

Předražené štěstí?

Jenže to, co může fanoušky prý odradit, je podle citovaného časopisu příliš vysoká cena. Publikace má totiž stát 1200 Kč, z čehož pramení, že Ivana Gottová zinkasuje nemalé peníze. Knihkupectví totiž pochopitelně očekávají enormní zájem o dlouho očekávaný výtisk. Jenže někteří fanoušci Gotta přesto do tak drahé knihy odmítají investovat. „Za ty peníze ne,“ napsala na sociální síť údajně jedna z komentujících. „To se Ivanka napakuje,“ neodpustila si ostřejší rýpnutí druhá. Ať je to ale tak, či tak, Karel Gott je zkrátka skvělá obchodní značka! A široká základna příznivců se jistě nemůže dočkat.

Zemřela Libuška Šafránková. A detaily knihy, kterou napsal Gott před smrtí

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Dianthos
26. 8. 2021 • 21:15

To je trapné, Blesku, když cenzura gumuje tak důležitá slova, jako je nábytek pro úschovu knih....Ufffff

Dianthos
26. 8. 2021 • 21:14

Pokud Ivana vydělala na té knize jedinou Korunu, je to nehorázná zločinnost.
Karla milovali i staří lidé, chudí. Kniha o něm měla vyjít za jeho života a být jím cenzurována, nebo jí měl vydat někdo nezainteresovaný.
Ivana rozhodně není zdroj objektivních informací.
A pokud na vzpomínkové knize o Karlovi, kterého by rádi měli fanoušci v kni***, vydělala a řadě z nich znemožnila si jí koupit, je to rozhodně špatně.
O jejím neobjektivním interpretováním skutečnosti už jsme měli možnost se přesvědčit.

leros
28. 6. 2021 • 08:33

Je fakt, že kniha je předražená, ale na druhou stranu nikdo nikoho nenutí knihu kupovat. Já bych si ji také nekoupil. Dnes má každý možnost vydat si knihu.

vigela
28. 6. 2021 • 06:40

Nechápu, proč musí být pořád Ivanka. Ta cena je nehorázná. Já bych knihu ale nechtěla ani za lidovku. Starší písničky KG se mi líbily, ale můj oblíbenec byl Walda.

-bello-
25. 6. 2021 • 23:50

robin5
Llevné knihy.cz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.