Charlottce Gottové je 15! Splní teď přání tatínka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Charlottce Gottové je 15! Splní teď přání tatínka?

Karel Gott s dcerou Charlotte nazpívali duet Srdce nehasnou
Karel Gott s dcerou Charlotte nazpívali duet Srdce nehasnou (Supraphon, archiv)

Karel Gott (†80) se svými dcerami rád pyšnil a na sklonku života dokonce přiznal, že bylo neuvážené mít je v tak pozdním věku, protože s nimi mnoho jejich životně důležitých mezníků už neprožije. Zejména pokud jde o Charlottku, moc si přál, aby rozvíjela svůj talent. Daří se to ale?

Od smrti Slavíka se o jeho dcerkách mnoho neví. Ivana Gottová (44) je, stejně jako sebe, drží stranou veškeré pozornosti. To podle webu Prima Ženy ale do jisté míry platilo i dříve. Třebaže holčičky směly vystupovat se svým tatínkem, hrát ve filmu, na divadle, nikdy neměly povoleno poskytovat samostatně rozhovory do médií. Karel Gott se přitom netajil tím, že by ale moc chtěl, aby aspoň Charlotta ze světel reflektorů úplně nezmizela.

Dojemný dárek od Ivany Gottové fanouškům Karla (†80): Zveřejnila soukromé video!

Video se připravuje ...

„Obě holčičky jsou velmi talentované, nemají zábrany, což je důležité. Nelly je talentovanější spíše na sportovní výkony, gymnastiku a tanec, ale doma také zpívá. U Charlottky bych byl rád, kdyby se věnovala herectví. Jsem přesvědčen o tom, že to v ní je,“ přiznal ještě během svého života. Že se jeho starší dcera pro showbyznys narodila, potvrzuje i úspěch duetu Srdce nehasnou, který s tatínkem natočila. Jenže od odchodu Mistra se o dalším směřování Charlottky a Nelly prakticky nic neví. Bude Ivana respektovat přání svého zesnulého chotě? Ukáže čas!

Gott a jeho dcera zpívají v pohádce: Podívejte se na premiéru jejich klipu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
3. 5. 2021 • 02:49

Výše uvedený článek je nesmysl a není v pořádku, protože je fakt, že Charlotte Ella není dcerou Karla Gotta a Charlotte Ella už se narodila v září 2005! Dále je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Nelly Žofie není dcerou Ivany Macháčkové a Karla Gotta. Bohužel Karel Gott akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

travina
2. 5. 2021 • 21:01

Baba jsi určitě o tom žádná No a proto ti dávám přednost, tudíž si vyber : Bohnice nebo Beřkovice? Ale pochybuji, že tě někam vezmou, jsi už všude známá, že léčení nemá u tebe vůbec cenu. Když v hlavě nic není, ani slámu ti tam už nenacpou

-bello-
2. 5. 2021 • 19:01

to:travina
nejsem bába a na tebe jsem řekla beru sekčku.
Někdo přidal, že i by byl dobrej travex.
Tak si vyber .
Na tom co jsem řekla nezměním ani ň.
!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!

travina
2. 5. 2021 • 11:07

- bello- ty jsi ta nejhnusnější a nezlejší baba, která se na diskuzích prezentuje Škoda, že tě i z těch Bohnic vyhodili, ale zjistili, že tvůj mozek napravit už nejde. Je plný hnisu a jedu a z něho pak plodíš ty hnusné pomluvy. Opravdu budeš zhrzená milenka a ještě si se s tím nesmířila. Každopádně jsi naprosto odporný člověk, fůůůůůj A Alva? To je tvoje uměle vytvořená odnož!

Alva
1. 5. 2021 • 16:59

bello- dost s vámi souhlasím, vše bylo naplánováno, dovolená na Krétě, duet, který byl hrozný, oslava narozenin, chápu to, ale "obyčejný" člověk by to nedal a to mně dostalo, člověk musí vědět, kdy skončit, aby si ho lidé vážili.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.