Ivano, to nečti! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

Alice Kovácsová sepsala vyznání pro Gotta.
Alice Kovácsová sepsala vyznání pro Gotta. (Foto ara)

Zřejmě žádná z milenek zesnulého manžela neležela v žaludku vdově po Mistrovi tak, jako Alice Kovácsová (53). S Karlem Gottem (†80) udržovala vztah několik let. A jako jediná si nikdy nebrala servítky. Po delší prodlevě se ozvala znovu. A opět v tom sehrál hlavní roli Zlatý slavík.

Manželka Ondřeje Havelky se měla zamilovat do Mistra v sedmnácti letech. Jejich vztah trval podle webu Blesk.cz deset let. I po rozchodu si údajně byli pořád blízcí, často se navštěvovali.  Alice si ale, na rozdíl od jiných bývalých Gottových milenek, nikdy nepadla do noty s Ivanou. Ono ale není tak úplně divu.

 

Prasklo tajemství Karla Gotta: Vztah s jinou ženou! Trvá už 34 let!

Video se připravuje ...

Srdceryvné vyznání

„S Karlem nás pojí letité přátelství. Patří k těm krásným přátelstvím mezi mužem a ženou, která přežijí všechny časy, lásky, vztahy i nemoc,“ řekla Blesku Kovácsová, která se s odchodem Gotta nejspíš doposud nesmířila.

Po předčasném odchodu romské zpěvačky Věry Gondolánové (†66) totiž napsala na sociální síť tento komentář: „Dvě moje životní lásky odešly... Odešly a jako by s sebou vzaly i kus mne samé...,“ vyjádřila se velmi emotivně. Nejsou to ve vztahu ke Gottovi trochu silná slova?

Vánoce Dominiky Gottové: Velké otazníky nad maminkou! A o neromantických dárcích od táty

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
31. 1. 2021 • 23:06

Výše uvedený článek je nesmysl a není v pořádku, protože Alice Kovácsová nikdy neměla milenecký vztah s Karlem Gottem! Alice Kovácsová se znala s Karlem Gottem jenom všeobecné! Dále je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal Ivaně Macháčkové jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože Ivana Macháčková byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

mnamko
28. 1. 2021 • 20:05

Pokial je známo tak si ku nej chofil len zatrsat,nikdy snou nezil,nikdy jej nehovoril skym a kde ide,ju to podla jej slov nikdy nezaujimalo.Tak aka toto mohla byt láska

mnamko
28. 1. 2021 • 20:01

Ano? A 20 tokov skym zila?

mnamko
28. 1. 2021 • 19:16

Tato muza alebo skor cuza uz 20 rokov stale mele tu istu vetu asi nevie nic ine.Chudak Havelka,dohovie preco si ho zobrala,ked milovala len Gotts

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.