Dcera Karla Gotta si vyslechla krutý ortel lékařů: ZNIČENÁ JÁTRA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera Gotta si vyslechla krutý ortel lékařů: ZNIČENÁ JÁTRA!

Dominika se dozvěděla, že má v rozkladu celý organismus.
Dominika se dozvěděla, že má v rozkladu celý organismus. (Foto archiv D. Gottové, ara)

Rok 2021 začal pro Dominiku Gottovou (47) velmi špatně! Na zdravotní prohlídce se dozvěděla, že má v rozkladu celý organismus. Doktoři se zděsili a ihned nasadili nejstarší dceři Karla Gotta (†81) silné léky. Zároveň otevřeně říkají, že Dominice jde o život.

Už v závěru roku se necítila dobře. Měla silný kašel, zadýchávala se... První odhalení přišlo začátkem ledna na preventivní prohlídce ve firmě, kde chtěla nastoupit na hlavní pracovní poměr. „Změřili mi tam tlak a ten vrchní jsem měla přes dvě stě! Paní doktorka se zděsila a hned mi napsala prášky. Z toho důvodu mě ale také nevzali,“ svěřila deníku Aha! Dominika, která si za poslední rok a půl prošla pořádným peklem. Často ale svou vinou.

Zrádná cukrovka

Už několik let bojuje Gottová s cukrovkou, na kterou bere léky. A právě diabetes ve spojitosti s konzumací alkoholu rozjel v jejím těle další zásadní problém. Ztučněla jí játra! „Na to jsem také dostala léky, je to síla! Vím a cítím, že se sebou musím něco dělat,“ dodala velmi smutným hlasem Dominika.

Vánoce Dominiky Gottové: Velké otazníky nad maminkou! A o neromantických dárcích od táty

Video se připravuje ...

Čekání na odlet

Momentálně čeká na odlet do Helsinek. S manželem, bývalým kytaristou finské metalové skupiny Stratovarius Timem Tolkkim (54), by měli ve finské metropoli dokončit žádosti o podporu a sociální bydlení. Když vše klapne, vypoví nejstarší Gottova dcera v Praze všechny závazky (byt a práci pro kamarády) a odstěhuje se zpět na sever Evropy.

Co je ztučnění jater?

  • K tvz. steatóze dochází, když se přebytečný tuk hromadí uvnitř jaterních buněk.
  • Tuk postupně zasáhne zdravé oblasti, takže funkční tkáně je čím dál méně.
  • Kromě alkoholického existuje i nealkoholické ztučnění jater.
  • Steatóza může vést až k vážnému poškození jater, cirhóze, selhání či rakovině.

Rok z vězení a Řepkovi hrozí další soud! A Gottová šokuje: Otci se po telefonátech se mnou přitížilo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5182409
25. 1. 2021 • 20:40

Že kašle je normální, když hulí jak tovární komín...To bych se divila, kdyby nekašlala.

Uživatel_5182409
25. 1. 2021 • 20:36

Co já vím, tak vysoký krevní tlak, cukrovku, štítnou žlázu, a chabá, nemocná játra, má víc než polovina dospělých čechů, většinou z práce, ne z luxusního života. Jedno vím určitě, prací u nás si zdraví nezničila, jak to má hodně čechů. A hodně ublížila svému tátovi, své mámě..Ale pokud nepřestane s kouřením, pitím a prášky, tak rakovina jícnu jí hrozí, můj známý na to zemřel při stejném stylu života.

-bello-
25. 1. 2021 • 13:12

Nemá to jednoduché, cukrovka je strašná nemoc, vysoký tlak je děsivá hrozba.Játra mají obrovskou regenerační schopnost, samozřejmě, že přípravky na regeneraci jsou, ale jsou drahé a hradí si je sama.
Když nebude pít, pokud nemá pokročilou cirhózu ,. může to dát dohromady.Myslím jí hrozí to co Krampolové, tj. jícnové varixy a to je mazec!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.