Několik let byl zarytým starým mládencem, protože si chtěl ženské přízně užívat v hojné míře a po svém. Ale přece jen se vždycky našla dívka, která byla jeho srdci o něco blíže. Jednu si dokonce chtěl vzít za svoji manželku ještě před tím, než poznal Ivanu (44).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To je zcela jedno jak se co stalo.Prostě si Karel Ivanku zvolil a vzal.Nechápu proč se lidi do ní naváží.Je to jednou jeho žena a ostatní pukají závistí. Každá co si vzala úspěšného muže je u nepřejících zlatokopka.Nenapadlo nikoho že to Karel rozhodl sám?Prostě si jí vzal tak ji nechte na pokoji.Ted už jen vdova a lehké to nemá.Držím jí palce at vše zvládne
Ivana Gotta dotlačila k oltáři řevem a výhrůžkami ( a muselo se to konat v USA, protože co kdyby se přišel sám Gouglas juknout ) .
Naprosté střevo Ivana se pak stala " produkční " u Lichteberga, kde dělala ficku pro všechno a o práci produkční se jí mohlo s jejím IQ jen zdát.
A když tohle střevo Ivana napsala do svého sívíčka " 2 lety vztah s Douglasem" muselo být každému jasné, co za kvítí v 66 letech dementní Gott utrhnul.
Již se vám v mozkovně pletou data....Produkční u Lichteberga dělala Ivana několik let za svobodna a zůstala vlastně až do jejího těhotenství (Charlotte) ...když té byly cca 2 roky tak při návštěvě v Las Vegas se teprve vzali
Nemám Mistrovo zlato v hrdle, byť i já si rád zpívám, třeba i jeho písně, ba ani jeho zlato na kontě, ale mé lásky mne měly rády jen kvůli mně a má galantní dobrodružství zůstala mým tajemstvím.
Žádný bulvár se nešťourá v mém soukromí a mnozí lidé netuší, kdo se skrývá za mými texty, které i mohli číst pod pseudonymy. Zůstanu svůj a nikdo nebude šťourat v tom, co jsem měl s mám rád...
Je to smutné, trapné, směšné, teď může psát každý cokoliv, Menzelová, Gottová dcera, Ivanka, mrtvý se nemůže bránit a už bych toho nechala, protože každý může napsat cokoliv, ale ...... závěr si domyslete, mladá žena a starý muž...., je mi to k smíchu.
Jestli nemáte o čem psát,tak já jsem se taky mohla stát jeho ženou,bylo to v sedmdesátých letech.Že vás to baví pořád něco vytahovat.Začněte psát o sobě,ať kažký pozná co jste za zrůdy.