Horší to být nemůže? Gottová totálně natlačená ke zdi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Horší to být nemůže? Gottová totálně natlačená ke zdi!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Foto archiv D. Gottové, ara)

Maminka je ve vážném stavu, zdravotní problémy má i sama Dominika (47). Ještě ke všemu nemůže zavadit o práci. Co s nejstarší dcerou Karla Gotta (†80) bude dál?

Když se více než před rokem vrátila z Finska do Prahy, aby zde začala nový život, pracovala jako servírka a později i prodavačka v lahůdkách. Jenže momentálně nedělá nic, navzdory tomu, že jen před pár týdny informoval web Expres.cz, že se ucházela o práci v Amazonu. Jak to bylo doopravdy, je těžké odhadnout. Ale faktem je, že Dominika Gottová je momentálně bez příjmu.

„Chci si najít práci. Chci se porozhlédnout v jiném oboru. Je tam problém, že jsem na pracovním úřadě žádala o rekvalifikační kurz, ale bohužel jsou zrušené kvůli koronaviru, takže se žádné nekonají,“ svěřila se Super.cz Dominika. „Doufám, že něco najdu, ráda bych změnila obor. V mém věku dělat servírku je trošku náročné,“ dodala Gottová. Ta prý pracovala v minulosti i jako kosmetička. Jenže i tento obor momentálně stojí.  

Dominika Gottová o Štaidlovi: Špatné vzpomínky ohledně nátlaku na matku!

Video se připravuje ...

Vzpomínková akce na Karla Gotta

Navzdory situaci ovšem stále ještě neupustila od svých plánů zorganizovat vzpomínkové setkání na zesnulého tátu. „Chtěla bych, až to půjde, uspořádat v Praze v nějakém pěkném prostředí setkání s tátovými fanoušky, kteří mi píšou. Pustit si jeho písničky a já bych na něj zavzpomínala. A pokud by byl zájem i v jiných městech, udělala bych takovou akci i tam,“ plánuje Dominika. Jenže i k tomu zatím příležitost bohužel chybí.

Matka Gottové má po očkování covid a bojuje o život! A Basiková zůstala bez peněz

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
hanainge
16. 2. 2021 • 20:23

Nikdo nemá právo, urazit Dominiku Gottovou a psát lži, což platí pro novináři a čtenáři!!! Výše uvedený článek je nesmysl, protože Dominika Gottová není na dno, ona nevypadá špatné, Dominika Gottová opravdu je jedinou dcerou Karla Gotta, Dominika Gottová je pilná i slušná dáma, která vždycky po škole pracovala a nikdy neudělala ostudu! - to jsou fakty! Dále je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často ona nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal Ivaně Macháčkové jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

begonie
15. 2. 2021 • 17:07

Ať raději odletí.....každý den honorované články, ale zájem klesá.... táty už bylo v bulváru dost, to už netáhne.... máma s covidem to na pár článků také vyšlo a teď jednou článek, že chce odletět, druhý den zase, že shání práci a plánuje vzpomínkové akce na otce ..... Už je to TRAPNÉ!!!!!!!

Alva
15. 2. 2021 • 16:21

Já už ty články o paní, která vypadá jak opuchlá nit, ani nečtu, myslím, že nikdy nepracovala a práce je sprosté slovo, ale každý se musí nějak živit a bulvár platí a o mamince ať nepíše, každý starší je nemocný a málokdo se dožije toho krásného věku, ale nemá cenu ztrácet čas, že?

rydlo
15. 2. 2021 • 14:04

Proč Dominika nemůže zavadit o práci? Protože její „vynikající pracovní morálka” je všeobecně známá! Stačila ta dvě její zaměstnání, za dobu co je v Čechách, z baru byla vyhozena pro nespokojenost vedení s její prací a z těch lahůdek byla vlastně vyhozena také, když si v době nemocenské udělala výlet do Finska. Ani žádný rekvalifikační kurz ji nepřinutí, aby soustavně pracovala, nikde nevydrží, je zvyklá žít na cizí účet, hlavně bez práce. A že ji v Amazonu nepřijali kvůli vysokému tlaku je lež, Dominiku asi předstihla pověst, jaký je ona „spolehlivý” pracant! Její povolání je „nejstarší dcera Karla Gotta”, ta si nikdy delší dobu vydělávat prací nebude! Ta spíš bude vydělávat v článcích na pokračování, jak se marně snaží najít práci a mlžit, zda se vrátí do Finska, nebo zůstane tady.

rudne
15. 2. 2021 • 13:41

Pošlete už jí někam do řiti, na tohle už nikdo nemá žaludek.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.