Už se v tom veze i Csáková! Co na ní Gottová vytáhla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Už se v tom veze i Csáková! Co na ni Gottová vytáhla?

Ilona Csáková a Karel Gott
Ilona Csáková a Karel Gott (Instagram)

Nejstarší dceři Karla Gotta (†80) leží v žaludku zřejmě hodně lidí. Po vdově Ivaně (45) si vzala aktuálně na mušku i zpěvačku Ilonu Csákovou (50), jak píše web Expres.cz. Z čeho jí nařkla?

Manželka zesnulého Zlatého slavíka se na adresu jeho prvorozené dcery zásadně nevyjadřuje. Jenže Dominika je pravý opak. Podle uvedeného webu nově rozeslala do médií vyjádření, v němž opět na Ivanu útočí. Jenže tentokrát lehce oklikou. Podle Dominiky si totiž vdova udělala ze své kamarádky Ilony Csákové něco jako mediátora.

Ilona Csáková: Jsem šťastně vdaná a za zábavou jezdím s ženskýma!

Video se připravuje ...

Manuál vzorného chování

Dominika se měla vyslovit, že od zpěvačky obdržela vzkaz s instrukcemi, jak se má chovat a ctít odkaz svého otce. „Přes zpěvačku Ilonu Csákovou mi například vzkázala, že mi chce finančně i pracovně pomoci, ale za podmínky, že přestanu komunikovat s několika lidmi ve svém okolí – mými blízkými kamarády, kteří mi neskutečně pomáhají a bez kterých bych padla na dno,“ zní ve vyjádření, které přišlo do redakce Expresu z Dominičina e-mailu. Gottová ještě dodala, že odmítá na údajnou výzvu své macechy přistoupit a naopak hodlá o své rodině napsat další knížku.

Csáková v šoku

Jak se věci mají, zjišťovala uvedená redakce i u samotné zpěvačky. „Tvrzení Dominiky Gottové rezolutně popírám, je to nehorázná lež, nikdy jsme spolu v kontaktu nebyly,“ sdělila k události Csáková. Není to ze strany nejstarší Gottovy dcery už tak trochu na psychiatra? Nebo má skutečně pravdu ona?

Vánoce Dominiky Gottové: Velké otazníky nad maminkou! A o neromantických dárcích od táty

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hudobnaskola
24. 1. 2021 • 20:50

Toto dělá Luboš Procházka a spol.:
Znemožnili jí návrat do normálního života, popíjejí
s ní - mstí se, vydělávají na ní, a tím se stávají plně odpovědnými za její osud.
http­s://ww­w.ex­pres­.cz/ce­lebri­ty/do­mini­ka-gottova-ivana-gottova-ilona-csako­va.A2­10121_­150918­_dx-celebrity_ren
http­s://ww­w.ex­pres­.cz/ce­lebri­ty/do­mini­ka-gottova-barbora-koukalova-petr-konec­ny.A2­01220_­201900­_dx-celebrity_bk?

janapi
24. 1. 2021 • 12:32

to: -bello-
Karel měl za celou jeho pěveckou kariéru předplaceno x takových rozloučení za to-co do našeho státu ještě i za minulého systému dal v devizách - za vystupování v zahraničí. On naší republiku reprezentoval ...kdežto jiní-co jí dělali spíše ostudu - tam je pohřeb na státní útraty v pořádku? Ivana by klidně zajistila komornější rozloučení jen v kruhu rodiny - ale to by jí takový týpci jako VY roznesli po všech bulvárech! A jinak-s člověkem, který věčně jenom lže - je škoda strávit byť jen 5 minut volna-když je může využít s těmi-kdož si ten čas zaslouží! Ivana by měla konečně zakročit a klidně přes soud zrušit dotování pobytu pí Zacpalové v DD....má dcerunku-která se o ní jistě postará...v Perlovce je prý ještě volný flek!

-bello-
23. 1. 2021 • 23:59

to: rydlo
Odkdypak jsem JÁ pro tebe národ?! Mně docela stačí, že " národ " Gottovi nesmyslně zaplatil jeho pompézní pohřeb, který si měla Ivana hradit sama! A mimochodem - ty národe!, jsem zdravá žena a pozvracela bych se, kdyby po mém těle šmatal o 45 let starší děda, jedno že slavnej! Hezký a chytrý holky nemají jako prioritu štrůzok peněz po o 2 hlavy menším Gottovi. Nech " národ" na pokoji, pokud něco, vždy mluv za sebe.

Alva
23. 1. 2021 • 21:27

Je zde článek, že Ivana "ulovila" .... a jak jinak, ulovila, Dominika je mimo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.