Dost bylo Ilony Csákové? Drsný vzkaz jako důrazné varování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dost bylo Csákové? Drsný vzkaz jako důrazné varování!

Ilona Csáková
Ilona Csáková (foto ara)

Zarytá odpůrkyně všech proticovidových opatření ve svých snahách o nápravu společnosti nepolevuje. Přestože měla podle webu Expres.cz připravit fanouškům na duben vlastní on-line koncert, stále se snaží lidem „otevřít oči“. Jenže ti toho už mají celkem plné zuby.

„Pamatujte, že nikdy nic se nedělo a neděje náhodou! Myslím, že ten, kdo se chce dozvědět mnohem víc, než je mu předkládáno z jednoho komunikačního zdroje, ale vnitřně s tím nesouzní, má možnost, pokud chce, začít hledat další informace a teprve pak si udělat názor. Svůj! Čistě osobní! Bez ohledu na to, co si o daném myslí kdokoli jiný,“ vzkázala po kratší odmlce zpěvačka českému občanstvu s odkazem na článek s názvem Ekonomický a sociální rozklad státu  je řízen strukturně i bezstrukturně ze stránky Kob-forum.eu. Pochopitelně je opět plný kontroverzí. A to už někteří sledující Ilony nevydýchali.

Ilona Csáková: Diety chvíli držím a chvíli ne. Prostě mi chutná...

Video se připravuje ...

Jen se ztrapňujete!

Vám už všem totálně hrabe, Ilono! Vy radši zpívejte a neztrapňujte se a přestaňte poslouchat cvoka Volnýho a číst Aeronet,“ napsala umělkyni jistá paní, která to ovšem od přívrženců Csákové měla následně pěkně schytat, jak píše Expres.cz.

„To, že si odmítáte připustit, že vás tu systém po celý život tahá za nos, není problém Ilony, ale toho, že si jednotlivé střípky událostí odmítáte dat dohromady a přemýšlet o nich,“ hájil zpěvačku jeden z jejích fanoušků.

Na to opět zareagovala první komentátorka. „Ilonu jako zpěvačku jsem vždy měla a mám ráda, ale to, co z ní poslední dobou padá za moudra, jí hodně poškodí, uvědomuje si to? Roky budovanou kariéru zahodí lusknutím prstu, proč?“ vysvětlila. Ale u skalních fanoušků Csákové stejně nepochodila.

Ilona Csáková tají před syny, co skutečně dělá! Proboha proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
milan59
22. 7. 2021 • 08:04

Tak velectěná madam,sdělte mi co vedlo k oběma válkám,vy to jistě víte když to zde píšete.A místní "inteligence" vám jistě poděkuje,když jí podáte info.

domino22
31. 3. 2021 • 13:39

jo,jo zalezte někam, czaková, a neopruzujte tady.........

vungtao
30. 3. 2021 • 12:52

Díky, ale tady "čtenáři" si vaší větu ani nezapamatují. A vidíte, co mě na tom zaráží? Zrovna u těchto "Einsteinů" bych čekala, že sice ničemu nerozumí, ale budou volat "správně, správně" - jsme tu v menšině a obávám se, i když se společnost probouzí celosvětově, že je nás ještě málo.

vungtao
30. 3. 2021 • 12:49

Však také jo a jo a jo vy jste přece také vzdělaná umělkyně

vungtao
30. 3. 2021 • 12:48

Vy se nemůžete divit, čemu, když nic nevíte a ničemu nerozumíte. Ale já šla schválně na Vaše moudra pod jejím článkem juknout. A to od paní Czákové znám cca jen 2 písničky - i ty jsou krásné. Konečně jeden z umělců, co jsou svědomím národa, jenže tady ta parta tupců zachránit nechce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.