Csáková si krutě naběhla: Jak z toho teď »vybruslí«? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Csáková si krutě naběhla: Jak z toho teď »vybruslí«?

Ilona Csáková
Ilona Csáková (Daniel Černovský)

Zpěvačka se netají svým velmi kritickým přístupem k protikoronavirovým opatřením. Postavila se proti testům i plošnému očkování. Jenže momentálně se nachází Ilona Csáková (50) ve střetu zájmu. Dostala totiž lákavou pracovní nabídku. Má to ale jeden háček! Negativní test!

„Facebook se mě vždy ptá, když vám chci něco sdělit, co se mi honí hlavou. Tak já ti to tedy, Facebooku, povím. Zaprvé si nenechám v rámci plošného testování šťourat v hlavě špejlí, protože ti, kdo to nařizují, jedou podle scénáře Billa Gatese a WHO (americký miliardář a Světová zdravotnická organizace, pozn. red.), a zadruhé do mě ani mých dětí nebude nikdo rvát žádnou vakcínu, která je naopak kontraproduktivní. Vy, kdo máte otevřené oči, víte. Nesmíte se bát chránit své děti, své zdraví, své životy," rozohnila se na sociální síti.

Ilona Csáková: Jsem šťastně vdaná a za zábavou jezdím s ženskýma!

Video se připravuje ...

Jenže podle týdeníku Sedmička se nedávno ocitla před zkouškou, která pevnost jejích slov prověřila v praxi. Blížící se přeložené finále Muže roku 2020 je příjemnou pracovní vyhlídkou pro několik umělců, kteří budou mít opět šanci vystoupit. Včetně Ilony. Podmínkou je ovšem negativní test na koronavirus. A budiž pro zpěvačku ctí, že ten klasický skutečně odmítla! Účinkování v soutěži se ale nevzdala. Přistoupila údajně na to, že si nechá test provést na své vlastní náklady. Ten se ovšem bude dělat z její krve, nikoliv stěrem z nosní sliznice.

Csáková porušila zákaz! Co Gottovi přinesla?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivanak
14. 12. 2020 • 20:46

Byla vždy odporná a teď je ještě víc...

-bello-
14. 12. 2020 • 02:57

Ve video s Czákovou na Muž roku viz AHA .Czáková říká, že ty chlapy "rekognuskuje " , ale že ji " nerajcují! " Ona i ta moderátorka mluví jako dvě rajdy! Na dotaz ,jak strávila léto , říká Čáková, že pracovně, že s s rodinou " dovolenkovali " na Korfu.
Obličej má 2x větší , než zbytek hlavy a to od botoxu od čela do podbradku. Ta se šťourání v nose bát nemusí, do mozku se jí neproboří, u ní by to bylo z jedné cavity do druhé a kvůli tomu se nikdo honit nebude.

adam.jacques
12. 12. 2020 • 09:30

Ilono, fandím vám a vážím si toho, že si stojíte za tím co řeknete. Ať se v nose šťourá Blatný s Prymulou a třeba násadou od koštěte A Babiš, ten ať nosí náhubek nadosmrti, alespoň není vidět, jak se mu práší od huby jak pořád lže.

j.p.toman
12. 12. 2020 • 08:14

Když už je někdo hňup, neměl by to dávat na veřejnosti najevo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.