Je v tom sama! Csáková kvůli svým názorům přichází o přátele | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Je v tom sama! Csáková kvůli svým názorům přichází o přátele

Ilona Csáková na Václavském náměstí v Praze se konala 31. 1. 2021 demonstrace v rámci akce "Jsme lidi, nás nevypnete". Přišly stovky lidí.
Ilona Csáková na Václavském náměstí v Praze se konala 31. 1. 2021 demonstrace v rámci akce "Jsme lidi, nás nevypnete". Přišly stovky lidí. (Blesk:ROBERT KLEJCH / CNC Robert Klejch)

Konspirační teorie zpěvačky Ilony Csákové (50) snad neznají meze. Z celosvětové pandemie viní Billa Gatese, striktně odmítá testování i očkování, a rozhodla se proto podniknout několik razantních kroků. Mnozí kolegové jí přestávají rozumět, Csáková se tak v boji ocitla sama.

Že jde zpěvačka Ilona Csáková svými názory proti proudu, neuniklo ani těm, kteří ji či její pěveckou kariéru příliš nesledují. Svou aktuální popularitu získala díky striktnímu odmítání téměř všeho, co se týká koronavirové krize. Nyní se začal řešit návrat dětí do škol, k němuž by mělo dojít již 1. března, a s ním spojené testování žáků. To se pochopitelně zpěvačce nelíbí a vyzývá rodiče s podobným názorem, aby za sebe nenechali rozhodovat.

„Kdo jiný by měl chránit své děti než rodiče. Vy všichni rodiče, kteří jste s námi zajedno a nesouhlasíte, aby naše děti byly pravidelně testovány ve školních zařízeních, máte právo chránit své děti podle zákona 359/1999 Sb., o sociálněprávní ochraně dětí. Není důvod k obavám, nikdo vás nemůže napadnout za zanedbání rodičovské zodpovědnosti,“ napsala na Facebook zpěvačka, jak informuje Expres.cz.

Ilona Csáková zpívá na protivládní demonstraci na Václavském náměstí

Video se připravuje ...

Pod svůj sáhodlouhý příspěvek se podepsala spolu se svou novou kamarádkou Nelou Liskovou, s níž sdílí stejný názor. Ta se snaží znovu dostat do povědomí lidé poté, co několikrát neuspěla při pokusu o politickou kariéru.

Jak se zdá, jedinou její partnerkou v boji proti covidu je právě Lisková. Od té doby, co se začala o celosvětové pandemii kontroverzně vyjadřovat, od ní její kolegové dávají ruce pryč. I samotná zpěvačka se diví, kolik lidí se od ní distancovalo. „Nestačím se divit, kolik kolegů se přestalo se mnou bavit, ale nebudu jmenovat,“ svěřila se výše zmíněnému webu Csáková. Že by ji ztráta přátel měla přimět změnit přístup, ale zřejmě v dohledné době nehrozí. Zpěvačku zkrátka jen tak něco nezastaví.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: PES se proměnil ve voříška! A protestsong Csákové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
21. 2. 2021 • 15:36

Csáková to nemá v hlavě v pořádku. A čím víc takových bude, tím spíš se nehneme z místa. Naopak se tady všechno úplně rozsype. Zdárně se k tomu blížíme. A všechny státy kolem nás nám navíc zavřou hranice.
A pokud neprojde testování dětí, těžko se školy otevřou. Učitelé ještě dlouho očkovaní nebudou, a zatím nebylo vyvráceno, že jsou děti přenašeči. Tak co si tedy přejete? Nedochází vám, v jakém jsme průšvihu, nebo se jen hloupě předvádíte?

Uživatel_5507329
21. 2. 2021 • 14:40

Fandím Iloně, brání své děti. Takových kdyby bylo víc aby nedovolily testování dětí ve školách

pasadena
18. 2. 2021 • 19:48

Oprava-botoxem-telefon si píše co chce.

pasadena
18. 2. 2021 • 19:46

Nejen že má hloupé názory ale co si to provedla s obličejem?Napíchaná borovém,hrůza. A její zpěv?Naposled jsem ji slyšela když zpívala Štaidlovu "Mží ti do vlasů"a byla to katastrofa.

xviktorie
18. 2. 2021 • 14:19

Pavle45, vy taky nejste nejostřejší tužka. DNA nikdo nikomu nebere, ale je fakt, že vaše by ke studijním účelům přišlo vhod

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.