Csáková vzteky bez sebe! Buší do nás holí hnusu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Csáková vzteky bez sebe! Buší do nás holí hnusu

Ilona Csáková: Podivná fúze společenského gala a negližé
Ilona Csáková: Podivná fúze společenského gala a negližé (Herminapress.cz)

Ilona Casáková (50) se zkrátka odmítá vzdát a vypadá to, že bude zbrojit do posledního dechu proti vládě, která vyzývá k očkování, prodlužuje nouzový stav a vyžaduje, aby lidé dodržovali opatření. Zpěvačka si svobodu vzít zkrátka nenechá!

Tentokrát se rozhodla hájit protestující, s nimiž pochodovala v Ostravě na náměstí T. G. Masaryka. Zpěvačce se nelíbí, že jejich úhel pohledu je zesměšňován a degradován. „Jen proto, že jsme přijeli říct a zazpívat vlastní názor, jsme opět terčem posměchu, plivání jedovatých slov a odsouzení. Toto hanění zaznívá z úst důvěřivců ve vládní nařízení, kteří do nás buší holí hnusu jako hluší do vrat,“ postěžovala si Ilona Csáková, jak píše Expres.cz.

Gates je ze hry

Svá předchozí tvrzení však lehce přehodnotila. Dříve totiž hlásala, že veškeré dění okolo covidu řídí zakladatel Microsoftu Bill Gates a Světová zdravotnická organizace. Nyní ale Csáková lehce otočila. „My přece společně nepopíráme covid-19 a neříkáme, že neexistuje!“ tvrdí pro změnu zpěvačka.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: PES se proměnil ve voříška! A protestsong Csákové!

Video se připravuje ...

Svým proslovem jako by Ilona burcovala národ a je vidět, že síly jí rozhodně neubývají a je rozhodnuta i nadále kázat to, v co věří. „Máme se podvolit Ižím a vydírání a po zbytek života žít v žaláři zlořádu, anebo si obhájit svobodu a zdraví své a svých dětí?“ táže se rázně hudební umělkyně. „Se zlem se bojuje a zápolí od nepaměti. My věříme, že nakonec dobro zvítězí,“ dodala ve svém heroickém proslovu.

Ilona Csáková: Jsem šťastně vdaná a za zábavou jezdím s ženskýma!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
lekno
31. 1. 2021 • 14:55

bello : Vy jste tak panovačná, že na vás by neměla zřejmě ani manželka Nera – Poppaea.. Když nepřipouštíte debatu a nejednáte, proč jste se do mne pustila ? Hodíte zde projev a já jako nesmím odpovědět ? Tohle očkování na covid bude dobrovolné jenom naoko.. Ve skutečnosti bude na obyvatelstvu vynucované podobně, jako testování. Kdyby bylo skutečně dobrovolné testování i když ho označili za dobrovolné, za jeho neúčast by vlády lidi netrestali rúznymi zpúsoby – např. v SR domácím vězením, zákazem pobytu venku, v přírodě, nebo zákaz vstupu do práce, do úřadu.. Možná se dočkáte taky, té – „dobrovolnosti“.. Ten proces již běží.. U nás i u vás v ČR nechtějí povolit lidu ani to, aby si mohli vybrat vakcínu, které dúvěrují. Jenom ty experimentálne neověřené západní, s mRNA jsou povoleny. Východní - ruská nebo čínska – ne.. Vedou trapné řeči, proč ne – kterým uvěří jenom bl-bci.. To je tá demokracie a svoboda, co ? Jste omězená nebo naivně dúvěřivá, když myslíte, že test nebo západní vakcína zaručí imunitu nebo bezinfekčnost člověka.. Raději jsi hledejte hodnověrné informace o složení západní vakcíny + jak např. samotný výrobce takové vakcíny od Pfizeru varuje před vysokou mírou nežádoucích účinkú jejich výrobku. Spol. Pfizer BioNTech přiznáva, že jejich produkt múže změnit DNA očkovaného a zpúsobit i jeho smrt – uvádí neměcký portál Laufpass.com.. Nemoc na covid léčí účinné léky a přírodní produkty na zlepšení imunity, kterým se nedělá bombastická řízená reklama a kampaň v médiach se zapojením známych osob.. Najděte si pravdivé informace ze světa – co se děje s lidma, kteří se nechají napíchat západními vakcínami a uděláte něco moudré v životě..

-bello-
31. 1. 2021 • 00:51

to: lekno
ani Vy, ani Czáková jste nepostřehly, že očkování je dobrovolné.
Ale zaručuju Vám, že kdyby blbka Csáková křížila cestu očkovacímu plánu na vymýcení např. černých neštovic ( taky virus), zcela jistě by v tom žaláři, kam by ji frkli skončila.Co se týče testů, pak pokud jste bez příznaků a byla v kontaktu, pak zrovna Vy můžete někoho funěním v práci či tramvaji zabít!
Tečka!
Debata se nepřipouští!!!!!
S blbkami nejednám!

-bello-
31. 1. 2021 • 00:44

Tak ,Csáková nechce žít v :
"..žaláři zlořádů a nařízení, kteří do nás buší holí hnusu jako hluší do vrat!!!"
To archaično už jsem slyšela, a to v dopise Gottové Zemanovi.Kterýpak kostelník to holkám dává dohromady?
Prej žalář ! Ježíšikriste to je blbka

lekno
29. 1. 2021 • 20:53

...Vyhozené peníze, které by se hodili na účinné léky a zdravé produkty pro posilnění imunity a tvorbu protilátek, na lepší komfort nemocnic, na vhodnější stravu, atd.. Ilona neposíla lidi, kteří s ní nesouhlasí do zádele a neuráží je.. Má je za moc dúvěřivé a to má pravdu. Přílišná dúvěřivost se dnes nevyplácí..Ona nešíří covid tím, že nesouhlasí s testem nebo neověřenou vakcínou. Ilona je za – svobodný výběr člověka – ať se sám rozhodne, co chce svýmu tělu dopřát. Vždyť to tělo je jeho majetkem. Alespoň by mělo být i když to již v současnosti vypadá, že patří vládě, což není právě potěšující představa..

lekno
29. 1. 2021 • 20:50

Ilona není vzteky bez sebe. Mně připadá vzteky bez sebe každý, komu moc překáží, že ona veřejně říka své názory a chce sama rozhodovat o zacházení s jejím tělem. Protože test na covid špejdlí do nosa nebo jiného otvoru a také vakcína – je invazívny zásah do lidského těla. Testování je odebrání biologického materiálu z člověka a na takové úkony by měl dát člověk dobrovolný souhlas.. Což vládu napŕíklad u nás v SR nezajíma, když pak lidi trestá za neúčast a nasazuje sankce.. Děje se to i jinde ve světe..
Všimla jsem si, jak lidi, kteří souhlasí se všemi restrikcemi a omězením vlád včetně zákazú do práce nebo úřadú bez testu na covid – vlastně souhlasí s tím, aby ty, kteří odmítají špejdle v nose nebo v zadnici /v Číně to již běží, do zadnice/ - byli zlikvidování. Jelikož jim hrozí kvůli těm „opatřením“ ekonomický a tím existenční konec – bez možnosti pracovat, vylézt ven. Bez peněz žít nejde. Ty restrikce skutečně omězují základní lidská práva, které člověk potřebuje na prožití.. Omězená útočnost podporovatelú Billa G., jeho experimentálních testú a vakcín, které v ČR a hlavně v SR vlády koupili za naše peníze – je zajímavá : jako by rostla po každém dalším kole testování.. Ta sestřička má názor, že testy nebo západní vakcína, při které se za její následky výrobci vzdávají zodpovědnosti – právě tohle léčí pacienty ? A Ilona tohle nechce pacientúm dopřát, proto je hloupá ? Vždyť je to absurdní.. Ať laskavě nepodsouvá p. sestřička vinu za nemoc z virusu na zpěvačku, ta virus nevymyslela. A nemoc nezlehčuje..
Myslím, že testy nic neléčí, nič neřeší – jejich výsledky jsou pravdivé možná minutu, měsíc nebo vúbec – tudiž jsou podle mne zbytečné. Prvním nádechem člověk po testě múže mít již jiný výsledek. Lidem zpúsobují testy do nosohltana také zranění v nose a konec dlouhé špejdle je někdy krvavý. Protože se jim vrtají v nose moc hluboko a lidé se myknou, když je to bolí.. I děti takhle trápí.. Vyhozené peníze, které by se hodili na účin

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.