Ilona Csáková už totálně za hranou? VOLEJTE CHOCHOLOUŠKA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Csáková už totálně za hranou? VOLEJTE CHOCHOLOUŠKA

Ilona Csáková
Ilona Csáková (Daniel Černovský)

Zatímco my se stále přikláníme k tomu, že nebezpečný koronavir doputoval z Číny, zpěvačka je o tři mílové kroky dále. Nejprve Ilona Csáková (50) prohlašovala, že za vším je Bill Gates. Teď do toho zamotala ale i přepravní společnost. Protože pozor! Covidem nás prý práškují! Minimálně nad Brnem.

Zpěvačka za vším vidí jednu velkou konspiraci a její fantazie přináší nepřeberné množství scénářů. Možná by z toho byl zajímavý román. Ilona Csáková to žel bohu myslí vážně! Dokonce se se svými poznatky dělí s ostatními vystresovanými občany na sociální síti. Naposledy její konspirační teorii podpořil dezinformační web Aeronet, jak píše portál Forum24.cz. Podle kontroverzního zdroje totiž bylo velmi podezřelé, že nad Brnem minulý týden kroužilo letadlo společnosti DHL, aniž by ale přistálo. Vysvětlení je pak podle zdroje Aeronet prosté: Rozsévalo virus – tedy „práškovalo covidem“. Podivných přeletů obdobného typu bylo prý v uplynulém i tomto roce nad Evropou více, domnívá se tento web.

Ilona Csáková: Jsem šťastně vdaná a za zábavou jezdím s ženskýma!

Video se připravuje ...

Pochopitelně se této verze chytlo hned několik lidí, mezi nimiž byla nepřekvapivě i zpěvačka Ilona Csáková. Ta neváhala problematiku okamžitě „erudovaně“ rozvést na svém facebookovém profilu. „Taky si myslíte, že nás práškují??? Tak to možná zjistíme za pár dnů podle nárůstu pozitivních… Jinak Aeronet není první, kdo to publikoval, poznámka pro trolly…,“ píše zpěvačka na sociální síti. Zkrátka slovní „perla“ střídá v případě Csákové neustále další. Kdo v tom bude příště?!

A pro ty, kdo se chtějí očkovat, návod na registraci: 



Přečtěte si
Uživatel_5513289
16. 3. 2021 • 18:33

Ilona ma pravdu v tom, ze ockovanie je minimalne rizikove .. A to v kazdom pripade bez zdravotneho predvysetrnia na alergie , pripadne ine nebezbecnejsie neziaduce ucinky. U nas uz zacalo umierat zopar ludi po vakcine..

-bello-
10. 3. 2021 • 22:35

Žádný slovní perly, to jsou zkraty synapsí
Zkuste si pustit její anticovid píseň "V dlouhém zatmění " ( youtube) Tak ubohej text , tak ubohej syntax a tak ubohá muzika, bóźe ona fakt ten Covid šňupá

mazd
10. 3. 2021 • 18:05

Kopírka byla vždy slabší.

milan1203
10. 3. 2021 • 06:44

Je dilini minč.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.