Záhada hubnoucí Csákové objasněna: O jídlo nejde! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Záhada hubnoucí Csákové objasněna: O jídlo nejde!

Csáková v proměnách času
Csáková v proměnách času (Instagram, archiv)

„Hlídám si jídelníček, ale umím i hřešit. Občas se utrhnu ze řetězu. Mám ráda dobré jídlo, jsem fajnšmekr. Neustále a ráda vařím. Už to mám tak najeté, že vím, co si můžu dovolit a co ne, a kdy ubrat a kdy si to dopřát. Ovšem nemůže být každý den posvícení. Je to o rozvážnosti a rovnováze," přiznává Ilona Csáková (53).

„Během let jsem se na určité váze stabilizovala. Bývala jsem štíhlejší, držela jsem diety a hubnutí šlo samo. Stačilo se na nějaký čas trochu omezit a hned byly vidět výsledky. Teď už je to těžší, mám vyšší věk, ale obecně si myslím, že je to hlavně o tom, naučit se sám se sebou vnitřně a vizuálně koexistovat. Nejsem žádný hubeňour, ale není to pro mě alfa a omega být za každou cenu štíhlá. Snažím se dobře cítit. Kdybych věděla, že mám kila navíc a necítila bych se dobře, tak bych to řešila," svěřila se Ilona Csáková

Narozeniny Csákové kalí umrtí Gotta: S Karlem nás pojily konspirační teorie!

Video se připravuje ...

„Ráda chodím, ale ne vycházkově, spíš rychlé špacíry. Bez pohybu to nejde. Strava je základ, ale pohyb je také důležitý. Mám naštěstí hodně pohybu kolem domu, pracuji na zahradě, je toho až až," prozradila zpěvačka tajemství svých zeštíhlujících proměn na webu Deník.cz. 

Ilona Csáková: Jak to má s dalšími Kleopatrami Basikovou a Absolonovou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.