Zpěvačka Katy Perryová (36) pod palbou: Chce mít ze psa vegana! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zpěvačka Katy Perryová (36) pod palbou: Chce mít ze psa vegana!

Katy Perry
Katy Perry (profimedia.cz)

Popová zpěvačka si to u svých fanoušků pěkně rozházela. Že se sama chce stát vegankou, spousta fanoušků podpořila. Ale fakt, že by veganskou stravu podávala i svému mazlíčkovi, tolik lidí zase nepotěšil.

Pakliže se člověk rozhodne stravovat se více v souladu s přírodou, a ušetřit tak zvířata trápení, volba je to úctyhodná. Na druhou stranu toto rozhodnutí člověk činí sám za sebe a neměl by ovlivňovat druhé. Obzvlášť to platí u domácích mazlíčků, kterým stravu podávají jejich páníčci. 

O tom teď možná začne přemýšlet zpěvačka Katy Perryová, která se na sociální síti pochlubila informací, že společně se svým pejskem přešla na veganskou stravu. „Můj pes Nugget se ke mně na tuhle cestu přidal už před čtyřmi měsíci,“ cituje zpěvačku eXpres.cz. Pokud zpěvačka očekávala požehnání ostatních, skutečně se přepočítala.

Zpěvačka Mátlová porodila! Menzelová se zbavuje domu za 20 mega! A Nesvačilová oznámila rozchod!

Video se připravuje ...

Někteří ji dokonce nařkli z týrání zvířat, jelikož svému mazlíčkovi odepírá maso, které pes obecně potřebuje. „Pes se nemůže stát veganem, je to masožravec,“ napsal pohoršený fanoušek. „Katy, já tě miluju, ale nutit svého psa k tomu, aby jedl veganskou stravu, je týrání. Ať si říká, kdo chce, co chce,“ přidal se další. A lavina kritiky se na zpěvačku nepřestala hrnout. Pro psa je totiž veganská strava minimálně nevhodná. Živočišné produkty totiž zažívací trakt psů velice zatěžují, a dokonce by mohla v takovém případě propuknout i alergická reakce. Tentokrát by si zpěvačka měla vzít kritiku k srdci.

Vážná nemoc Gottové! Grossová prodělala miliony! A Janda ztratil paměť!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
31. 1. 2021 • 01:03

Priserna kra.va

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.