Neskonalá radost u Michaely Badinkové: Nová láska nezná konce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Neskonalá radost u Michaely Badinkové: Nová láska nezná konce!

Michaela Badinková šla do mikáda!
Michaela Badinková šla do mikáda! (Instagram, archiv)

V pochmurném obodbí spojeném se zhoršující se epidemií se herečka Michaela Badinková (42) rozhodla udělat radost sobě i rodině a pořídila nového parťáka do nepohody. Nutno dodat, že o roztomilost nouze rozhodně nebude!

Rodina hvězdy Ordinace v růžové zahradě 2 se rozrostla o čtyřnohého člena. Michaela Badinková se spolu s partnerem Janem Teplým (45) a dcerami Evelínou a Emilií radují ze štěněte retrívra, kterého si vysnili. "Harvey je z chovu. Zase jsme toužili po pejskovi a čekali jsme na vhodnou dobu. Nejdřív retrívři nějak vůbec nebyli, neměli jsme štěstí a pak se v září narodila tahle štěňátka, takže ho konečně máme doma," svěřila se Michaela Badinková webu ŽivotvČesku.cz.

Že to byla láska na první pohled, herečka nepopírá. A zdá se, že měli při výběru toho pravého šťastnou ruku. Pejsek si totiž na nové majitele rychle zvykl. "Všichni jsme z něj hotoví. Máme ho teď čerstvě pár dní, je to novinka, takže jsme všichni rozjaření. Harvey je chytrý, rychle se učí, o to mám větší radost, že je kliďas a užívá si s námi. Projevuje pořád radost, takže je to dobré, že nemáme nějaké ukňourané štěňátko. To by stejně nevadilo, ale to, že je pohodář, nám dává ještě větší klid," prozradila herečka.

Michaela Badinková: Proč si s partnerem stále neřekli „ano“?

Video se připravuje ...

Harvey je pochopitelně středem pozornosti, dcery představitelky Aleny Mázlové o jeho pozornost často bojují. "Holky se hádají, se kterou z nich bude, se kterou se bude mazlit, kdo se mazlil víc, s jakou hračkou si hraje, jestli od Evelínky nebo od Emilky (směje se). Je tam malý boj, ale říkám jim, aby se uklidnily, že společných dní bude hodně. To se ale vysvětlit nedá, ta čerstvost je šílená," dodává s úsměvem herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.