Hvězda Slunečné končí se samotou: Nová láska Báry Jánové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda Slunečné končí se samotou: Nová láska Báry Jánové!

Bára Jánová
Bára Jánová (Dana Kolářová, Instagram, archiv)

Koncem minulého roku se herečka Bára Jánová (31) alias Sylva ze Slunečné rozešla s přítelem Vítězslavem Bečkou. Samota jí ale dlouho nevydržela…

Pandemie jde ruku v ruce s věčnými pocity samoty. Ty po rozchodu měla i herečka Bára Jánová, a tak se rozhodla jednat. Vzhledem k aktuální situaci je dost náročné se s někým seznámit. Herečka, která ztvární potvoru Sylvu, však na to šla jinak! Rozhodla se pořídit si čtyřnohého parťáka.

„Pořád na něj nebyla vhodná chvíle, buď jsem měla hodně práce, nebo jsem bydlela v bytech, kde bych psa mít nemohla. Tak teď, když jsem víc doma, jsem si řekla, proč ne,“ uvedla pro TV Magazín.

Jak informoval deník Blesk, herečka podporuje několik charitativních projektů, proto by člověk čekal, že se rozhodne pro pejska z útulku. Odtud si ho nakonec nevezme.

Slunečná: Je Bára Jánová drsná motorkářka?

Video se připravuje ...

„Chtěla jsem původně pomoct nějakému ubožátku z útulku, ale mám cestovací plány, takže potřebuju, aby byl pes se mnou od štěňátka, abych s ním mohla třeba do letadla,“ vysvětlila Jánová. Cestování ale přesto nebude jednoduché. Herečka si vybrala křížence větších plemen, konkrétně labradora a cane corsa, který na palubu letadla smět nebude. „Takže trochu telátko,“ popsala svého budoucího mazlíčka. „Už teď mi srdce puká láskou! Bude to dobrodrůžo!“ dodala natěšená herečka.

Bára Jánová musela dát pivo na první dobrou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.