Nečekaný závěr dovolené: Šinkorová si domů stěhuje novou lásku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dovolená s nečekaným závěrem: Šinkorová si domů stěhuje novou lásku!

Daniela Šinkorová se na dovolené zamilovala do opuštěného pejska
Daniela Šinkorová se na dovolené zamilovala do opuštěného pejska (Instagram)

Že jsou spontánní rozhodnutí ta nejlepší? Podle herečky Daniely Šinkorové (48) zřejmě ano! Ze své dovolené na Sardinii si totiž nečekaně přivezla čtyřnohého parťáka.

Bylo to silnější než ona! Jakmile herečka spatřila pocuchaného voříška, věděla, že ho na italském ostrově nemůže nechat. Pejska podle informací webu Expres.cz adpotovala z tamní restaurace. „Přišla vždycky večer, žebrala od hostů z talířů, pak unavená po celém dni bloudění usnula. Majitelé restaurace ji nechali se u nich vyspat. Ráno zmizela. Velký problém byl, že milovala mazlení. Okamžitě se otočila na záda a poskytla bříško k drbání každému, kdo byl ochotný. A já si jednoho večera všimla, jak má to bříško zamořené blechami,“ vyprávěla příběh bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě.

Daniela Šinkorová: Práce v pizzerii mě bavila!

Video se připravuje ...

Pejsek, kterému herečka začala říkat Mimi, si Danielu okamžitě oblíbil, a tak neváhala a začala jednat! „Potřebuje zařídit pas, aby mohla cestovat do zahraničí, to chvíli trvá, včetně povinného očkování, mikročipu pod kůži, absolvovala taky operaci ouška, ve kterým jí uvízla pichlavá rostlinka. Všechno má nějakou časovou posloupnost. Teď už čekám na vystavení pasu a na Sardinii se pro ni vrátím,“ dodala rozhodně. Tato volba ovšem herečku vyjde na slušnou řádku peněz, a to pochopitelně i v budoucnosti. Láska si ovšem nevybírá, a tak se Daniela zasloužila o hrdinský čin, na nějž může být patřičně pyšná.

Daniela Šinkorová: Líbí se mi hroziví muži!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
begonie
1. 8. 2021 • 14:58

Danielo pejsek Vám bude svoji vděčnost dávat najevo denně do konce svých dnů--- Vím o čem mluvím, mám pejska i kočičku z útulku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.