Šinkorová drsně o Ordinaci: Seriál mi ničil kariéru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šinkorová drsně o Ordinaci: Seriál mi ničil kariéru!

Daniela Šinkorová zažívala kvůli Ordinaci peklo.
Daniela Šinkorová zažívala kvůli Ordinaci peklo. (Instagram)

Svého času byla velkou hvězdou seriálu Ordinace v růžové zahradě. Vydělávala miliony, muži jí leželi u nohou. Málokdo ale věděl, že Daniela Šinkorová (48) kvůli roli doktorky Gity Petrové velmi trpěla, jelikož musela odmítat další a někdy hodně zajímavé pracovní nabídky. Herečka o tom promluvila až po několika letech.

Šinkorové během práce na Ordinaci, která z ní udělala hvězdu od Aše až po Beskydy, vadilo, že přicházela o taneční kondici nebo pohybovou paměť. „A hlavně o jevištní práci. Cítila jsem, že mi to čím dál více chybělo. Musela jsem např. odmítnout roli ve West Side Story, což byl můj sen. Nemohla jsem zkoušet Sugar. Přicházela jsem o příležitosti, na kterých mi záleželo,“ svěřila Daniela. Vytíženost v Ordinaci jí sebrala i možnost tančit v soutěži Bailando na Slovensku.

Daniela Šinkorová: Práce v pizzerii mě bavila!

Video se připravuje ...

Nova jí dokonce zakázala účast ve velmi sledované talk show Karla Šípa (76) Všechnopárty na konkurenční ČT. „Měla jsem tam být po boku velvyslance Petra Weisse a Mekyho Žbirky, pozvali nás jako zástupce úspěšných Slováků. Brala jsem to jako prestižní věc, hodně mi na tom záleželo,“ posteskla si pro MF DNES Daniela. Šinkorová se nakonec televizi vzepřela a chtěla najít kompromis. Chtěla hrát v Ordinaci, ale zároveň i v jiných projektech. Jenže to se jí stalo osudné. „Vznikl spor, tření a pak obrovské naštvání televize. Takže moji roli hned ukončili, a to takovým způsobem, že moje postava byla někde umlácena," posteskla si Daniela. 

Daniela Šinkorová: Na Fantomovi s doprovodem, ale manžel to nebyl!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
27. 7. 2021 • 06:35

Ano tak to bývá, mohla být všude.Ale je to práce ,tak peníze a jinak to nestojí za řeč.Kdyby nezaplatili tak chápu smutek

aveneta
26. 7. 2021 • 17:04

V mládí byla celkem pohledná, ale nyní přemrštěně nalíčená a zmalovaná viz. seriál Sestřičky.Patří k těm co neumí stárnout s grácií !!!

tenerife
25. 7. 2021 • 18:40

Před doktorkou Gitou z Ordinace jsem ji vůbec neznala, občas se mihla v pořadu Vladimíra Hrona.

domino22
25. 7. 2021 • 13:32

No a co ...?? Chtěla být jinde, tak byla odejíta z Ordinace. Ovšem, pak po ní ani pes neštěkl. A miliony byly taky fuč...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.