Přiznání Šinkorové: Asi všechny vyděsím, když řeknu, že… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Přiznání Šinkorové: Asi všechny vyděsím, když řeknu, že…

Daniela Šinkorová
Daniela Šinkorová (archiv Blesku)

Herečka Daniela Šinkorová, která momentálně září v nové řadě taneční show StarDance, je krásná a především sympatická žena. Daniela patří mezi celebrity, které nemají problém vyzradit jejich kosmetické rituály a vychytávky. Chodí na kosmetiku do salonu a má nějaká vylepšení?

„Asi všechny vyděsím, když řeknu, že jsem na kosmetice nikdy nebyla. Já prostě nemám trpělivost a nejsem schopná to uležet tak dlouho. Díky tomu jsem ale byla nucena se to naučit sama,“ práskla na sebe Šinkorová. Patří tedy mezi minimum hvězd, které tyto podniky nenavštěvují. Překvapení, že? Herečka známá především ze seriálu Ordinace v růžové zahradě totiž vypadá opravdu dobře! A co nějaké to vylepšení? Šinkorová má prý udělané řasy a vytetované obočí.

 Daniela Šinkorová: Kvůli StarDance mi zhubla prsa!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blankaflexi
26. 10. 2018 • 18:48

Panebože doufám,že tato stará herečka vypadne mezi prvními ze STAR..... ten její afektovaný křečovitý úsměv před zrcadlem natrénovaný je přímo hnusný,a všude píše jakou má trému atd. jen aby jí všichni drželi palce a sympatizovali s ní ........ je to prolhaná afektovaná kobyla,všude se cpe a nic neumí !!!!a další ,,hvězda,,která nic neumí je tele Arichteva Nová,to je taky případ,nikdo s ní nechce spolupracovat,myslí si že STardance režíruje ten její manžel tak všude se chová drze a všechny diriguje na place !!!!!!!!!!!

defakto
21. 10. 2018 • 18:20

... Šinkorová vypadá jako věčně vyšklebená stará cirkusová kobyla!

illenne
21. 10. 2018 • 09:18

Mne tedy nevyděsila, jsem v pohodě. Mnohem sympatičtější je Monika Bagárová , inteligentní, půvabná, viděla jsem pár metrů od ní její vystoupení u nás. Prostě skvělá, proto mne mrzí, že vypadla právě ona. Na Danielu Šinkorovou bych nešla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.