Kvůli lásce na mizině? Šinkorovou stálo zamilování balík! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kvůli lásce na mizině? Šinkorovou stálo zamilování balík!

Šinkorová má novou lásku!
Šinkorová má novou lásku! (archiv Blesku)

Oblíbená muzikálová a seriálová herečka je totálně opojená láskou. Tentokrát v její zamilovanosti ovšem nemá prsty žádný chlap. Daniela Šinkorová (48) totiž zahořela pro holčičku – malou fenku Mimi, kterou si dovezla ze Sardinie. Ale stálo jí to nakonec ranec!

„Ujala jsem se jí a docela jsem kvůli tomu zchudla. Je docela drahé všechno, co je pro převoz nutné, zaplatit. Museli jsme pořídit vakcinaci, čipy, pas. Vyšlo to asi na 400 euro. Navíc je to docela dlouhý proces, na všechny ty papíry jsem čekala měsíc. Nemohli jsme kvůli ní domů ani letět, ale jeli jsme celý den lodí a pak autem," svěřila se webu Super.cz, jak nákladné a náročné je osvojení si psíka z těchto končin.

Svého rozhodnutí ale ani tak nelituje: „Stálo to za to. Naplňuje mě to obrovským štěstím a láskou. A když nám dovolí pracovat, tak si peníze zase vydělám," dodala.

Daniela Šinkorová: Práce v pizzerii mě bavila!

Video se připravuje ...

Daniela Šinkorová: Líbí se mi hroziví muži!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.