Drama v zákulisí: Šinkorová samá modřina, zlomený nos... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drama v zákulisí: Šinkorová samá modřina, zlomený nos...

Daniela Šinkorová
Daniela Šinkorová  (instagram.com)

Vzezření herečky Daniely Šinkorové (49) děsí. Po jednom z posledních vystoupení z divadla totiž odcházela jako by se právě servala v oktagonu. Zlomený nos, obličej samá modřina... 

Šinkorová cítí následky ještě teď. Však to také byla rána jako z děla. V zákulisí totiž plnou parou nabourala do železa. „A tak dnes opravdu mohu hrdě říci, že jsem oficiálně „praštěná“. V zákulisí jsem si nevšimla kovové tyče, podpírající žebřík, a napálila jsem to přímo do ní. Byla tma a já jsem byla nepozorná, no...“ vysvětlila herečka na sociálních sítích, kam přidala i fotku, jak si chladí nos. „To místo na nos jsem už měla zlomené, tak uvidíme zítra,“ dodala.

No nakonec jsou z toho naštěstí jen podlitiny, které se vybarvují do celého duhového spektra, jak sama avizovala vyděšeným fanouškům slovy: „Mám jen velkou barevnou modřinu.” napsala. Tak snad bude brzy fit a příště si dá „majzla“. 

Daniela Šinkorová: Líbí se mi hroziví muži!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.