Zhrzená Šinkorová o Vojtkovi: Koupila jsem si flašku a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zhrzená Šinkorová o Vojtkovi: Koupila jsem si flašku a byla jsem hotová!

Roman Vojtek zlomil Daniele Šinkorové srdce!
Roman Vojtek zlomil Daniele Šinkorové srdce! (TV Prima, Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan, Jakub Poláček, ara, )

Dnes už na události z dob minulých vzpomínají s úsměvem, byly však časy, kdy se herečka Daniela Šinkorová (49) jen těžko dokázala přenést přes nešťastnou lásku. Srdce jí zlomil herec Roman Vojtek (50). Co se mezi nimi stalo?

Takové seznámení jako by vypadlo z filmového scénáře! Herci Daniela Šinkorová a Roman Vojtek se potkali na talentových zkouškách na JAMU. Tehdy spolu měly ztvárnit dost dramatickou scénu, během které mezi mladými studenty přeskočila první jiskra. „Poznali jsme se při talentovkách na JAMU. Měla jsem mu dát facku. Určitě si mě zapamatoval! Chvíli jsme se oťukávali a na konci prvního ročníku to spadlo,“ vzpomíná seriálová Gita z novácké Ordinace v růřové zahradě.

Zalíbení bylo vzájemné, což si pamatuje i Roman Vojtek. „Tehdy měla světlé vlasy a asi o deset kilo víc. Byla taková sympatická boubelka, chytrá a strašně hodná, což jsem dříve nevyhledával. To víte, kluka v pubertě zajímají jiné věci. Poprvé jsem ale potkal holku, která mě obohacovala a doplňovala,“ cituje herce server Expres.cz.

Roman Vojtek s rodinou pro časopis Maminka

Video se připravuje ...

Šlo o velkou lásku, kterou dokonce chvíli tajili. Po čtyřech letech ovšem přišel konec. Bolestivý rozchod inicioval Roman Vojtek. „Pověděl mi to na rovinu: ‚Tebe mám rád, ale zamiloval jsem se do jiné ženy.‘ Moc se omlouval, brečeli jsme,“ prozradila detaily rozchodu Šinkorová, která konec vztahu nenesla vůbec dobře.

Daniela Šinkorová: Práce v pizzerii mě bavila!

Video se připravuje ...

„Odložila jsem státnice. Brečela jsem od rána do večera, týden jsem nejedla. Koupila jsem si flašku cinzana, vypila dvě deci a byla jsem hotová. Aspoň jsem to zaspala,“ povznesla se nakonec nad smutnou událost svého milostného života Daniela. Všechno zlé je ale pro něco dobré - city sice pominuly, přesto jsou však nyní dlouholetými přáteli.



Přečtěte si
Uživatel_5339008
5. 7. 2022 • 07:48

Měl přemýšlet hlavou a ne rozkrokem...nakonec sprostě zdrhne,zoufalec.A že se dnes stará o rodinu,je snad jeho povinnost.Při prvním manželství se předvedl jinak.To se nedá odpustit.☹☹

veselabublinka
4. 7. 2022 • 16:35

Co opustil těhotnou manželku tak mám na něj alergii. Je to křivák je mu bych nevěřila ani pozdrav.

Dianthos
4. 7. 2022 • 12:15

Právě že shoduje. Od pohledu je to jemná, citlivá duše, která potřebuje oporu v partnerce, nebo alespoň ženu, která stojí svýma nohama na zemi. Není tak silný, aby byl oporou jí. Což se možná mění věkem, ale v době, kdy utekl od manželky, tu sílu v sobě neměl.

Dianthos
4. 7. 2022 • 12:10

To opravdu nelze zvenčí hodnotit. Někdy člověk už prostě dál nemůže. A není to proto, že by neměl charakter. Prostě už nemá sílu. Někdo páchá sebevraždu, jiný uteče, další propadne alkoholu nebo drogám.
Nevíme, co se u nich doma dělo. Malé děcko, těhotná manželka, která to dítě údajně nechtěla a měla ho jenom proto, že ho chtěl manžel. O to hůř možná snášela těhotenství. A on zřejmě neunesl hormonální bouře.
Nemůže za to, že je citlivka a neunese tíhu světa.
O děti se ale stará a s novou partnerkou jsou zřejmě v klidu. Takže budiž mu to přáno!

josemu
4. 7. 2022 • 09:46

Opustit těhotnou partnerku může jenom zvíře, ale ne každé. On to dokázal ! Borec !🐖

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.