Herečka Michaela Dolinová: Oháním se koštětem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herečka Michaela Dolinová: Oháním se koštětem!

Moderátorka a herečka Michaela Dolinová.
Moderátorka a herečka Michaela Dolinová. (FH Studio)

Stejně jako mnoho jiných i Michaela Dolinová (57) přišla během vládních opatření souvisejících s pandemií koronaviru o veškerou práci. Herečka se bála, že se doma zblázní z nicnedělání, tak si našla novou práci a má ji dodnes! Musí vytírat i podlahu!

Dnes už s úsměvem kouká zpět do minulých měsíců, kdy musela kvůli protipandemickým opatřením sedět doma se založenýma rukama. „Ze začátku to celkem šlo, uklidila jsem si doma, ale postupně jsem začínala mít pocit, že sama doma zešílím, vážně jsem se bála o zdravý rozum,“ svěřila Dolinová.

Míša Dolinová během pandemie pomáhala v covid centru

Video se připravuje ...

Když objevila inzerát na práci, neváhala ani minutu. „Šla jsem pracovat do testovacího centra, kde jsem najednou byla užitečná. Pustili mě ke všemu, jen jsem nebrala odběry, ji jinak, když bylo potřeba vytřít, tak jsem chytla koště a šla na to,“ říká Míša. „Lidé mě tam nepoznávali, přes tu roušku to ani nejde, jinak jsem tam nebyla jediná osoba se známým obličejem, bylo nás tam víc. A vlastně stále je, zatím tu práci vzdát nehodlám,“ prozradila herečka.

Bydlení s Markétou Mayerovou: Jak bydlí Míša Dolinová

Video se připravuje ...

Hraje ve Strašnickém divadle

Práce v jejím oboru se sice vrátila, ale i tak si chce ponechat úklid. „Zkouším a hraji ve Strašnickém divadlu, což je divadlo francouzské komedie, ale čas na jinou práci ještě mám,“ uzavřela Dolinová, která momentálně exceluje v představení Letušky zmíněného divadla.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.