Výprask v posteli? Spanking boří postelová tabu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nechte si naplácat a ještě víc! Spanking boří postelová tabu

Jak si okořenit postelové hrátky? Zkuste spanking
Jak si okořenit postelové hrátky? Zkuste spanking (Foto Profimedia.cz)

Od doby, kdy obletěl svět knižní bestseller o sexuálních choutkách tajemného Chtristiana Greye, zatoužily i jiné ženy experimentovat a posunout si hranice vlastní sexuality. Biče a důtky už nejsou jen doménou BDSM komunity. Erotický výprask dodá milování „šťávu“. Když se dobře připravíte!

Spanking se stal trendem a není třeba se nad nekonvenční formou milostného prožívání zbytečně pohoršovat. Tento druh „milování“ si ovšem žádá správné pomůcky. Co se vám bude hodit?

Pro výprask i znehybnění

Plácání holou rukou na zadek rozhodně není vrcholem výprasku, o který tu jde. Než začnete s trestáním, zapátrejte v sexshopu. Na jaké pomůcky se zaměřit? Svoji pozornost nasměrujte k bičíkům, rákoskám, důtkám i plácačkám. Jste připraveni? Začněte „trestat“. Zaměřte se jen na stehna a zadek, citlivé intimní partie raději vynechejte. Pokud nemáte přímý souhlas!

Pouta i provazy

Další skvělou vychytávkou pro spanking mohou být pouta. Je jedno jestli ocelová, policejní, plyšová. Co ale příznivci těchto hrátek často řeší je, jak svého „otroka“ dobře znehybnit. K tomu účelu se prý skvěle hodí bondage sady na postel. Podle webu vibrátory.net se okolo rámu natáhne pás, na kterém už jsou připevněné kovové kroužky. Do nich se pak snadno provléknou pouta, šátek či provaz.

Super pomůckou pro znehybnění v různých polohách jsou také pásová pouta vyráběná z pevného textilu, která vám nezpůsobí otlaky ani jiná zranění. Co se vám dále může hodit pro drsnější postelový scénář? Bondage, provazy, roubíky, masky, oblečky pro hraní rolí. Chcete se ve světě sladkého trestání trochu zorientovat? Základní pojmy načerpáte zde

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.