Kate a William jsou v tom také? Pravda o čtvrtém dítěti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kate a William jsou v tom také? Pravda o čtvrtém dítěti!

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate (Profimedia.cz)

Princezna Eugenie nedávno porodila syna, Meghan je podruhé těhotná. Dočká se dalšího potomka i vévodkyně z Cambridge? Leccos tomu prý nasvědčuje…

William (38) a Kate (39) jsou prý připravení. Důkazem má podle webu Život.sk být třeba to, že manželka budoucího krále změnila stravovací návyky. S touho informací přišel jako první týdeník US Weekly, jenž se odvolává na zdroj přímo z paláce.

Princ Harry o jeho rozporech s bratrem Williamem

Video se připravuje ...

Pravdou je také to, že se Kate nikdy netajila tím, že touží po čtyřech dětech. Navíc by si moc přála, aby měla princezna Charlotte (5) vlastní sestru. Jediný, kdo se dalšímu potomku bránil, byl tak princ William. Jenže toho měla údajně jeho žena „zpracovat“ a přesvědčit ho ke změně názoru. Pár o záměru pořídit si miminko údajně informoval i královnu Alžbětu II. Ta je pochopitelně nadšená, protože si vždycky přála palác plný dětí.

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Milla
3. 12. 2021 • 02:55

Haha přiznejte se,že vám ty články píše mentálně retardovaný papoušek?

Milla
18. 2. 2021 • 02:08

Už zase?Dramatická umělkyně je těhotná permanentně už asi 12let,většinou s dvojčaty.Nebo čeká holčičku jménem Diana.Podle jednoho německého časopisu měla 1.2.porodit holčičku a začátkem dubna zároveň dvojčata.Podle tn.cz zase kdysi Wilda bulel dojetím nad ultrazvukem třetího dítěte už v roce 2016.A o královně se může prohlašovat cokoli,ta nepopře nic.Taky podle toho vypadá jejich mediální obrázek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.