Nečekaná obrana vévodkyně Kate! Tohle si Meghan »vypije« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nečekaná obrana vévodkyně Kate! Tohle si Meghan »vypije«

Kate s Williamem a Meghan s Harrym na poslední společné akci
Kate s Williamem a Meghan s Harrym na poslední společné akci (archiv)

Manželka prince Williama našla ve sporu s Meghan (39), která ji osočila z toho, že to byla právě ona, kvůli komu během své svatby plakala, nečekanou oporu. Na její stranu se postavil strýc Gary Goldsmith. Ten verzi manželky prince Harryho absolutně nevěří. Kate je prý ten nehodnější člověk pod sluncem.

Hned po úvodu rozhovoru s moderátorkou Oprah Winfreyovou se Meghan rozpovídala o tom, jak to bylo s kauzou šatů květinových dívek před květinovou svatbou. Britská média tenkrát přišla s verzí, že s detaily nespokojená Meghan měla rozplakat svoji švagrovou. Jenže to při interview manželka Harryho naprosto otočila.

„Stal se opak. Pár dní před svatbou byla naštvaná kvůli něčemu, co se týkalo šatů květinových družiček, a to mě rozplakalo. Opravdu tím ranila mé city,“ vysvětlovala Winfreyové s tím, že se nejednalo o žádnou třaskavou konfrontaci. „Pak se mi omluvila. Koupila mi květiny a přinesla omluvný vzkaz,“ dodala Markleová.

Vévodkyně Kate promluvila o duševním zdraví

To ale striktně popírá bratr maminky Kate Gary Goldsmith. „Nevěřím, by Kate rozplakala Meghan. Znám ji od narození, není zlá. Nemá to v povaze,“ vyjádřil se pro server Daily Mail.

Goldsmith se domnívá, že se příběh odehrál přesně tak, jak ho interpretovala média. „Pokud někoho ovládl hysterický záchvat, musela to být Meghan. Kate by se snažila o sjednání smíru. Za její čest budu bojovat, dokud jsem živ,“ pronesl dle webu Blesk.cz srdnatě s dodatkem, že Meghan nevěří ani slovo a že jakožto herečka dobře ví, jak s lidmi manipulovat.

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
6. 7. 2021 • 17:03

Nevím kdo je podle vás sebranka a už vůbec nevím proč by Charles nemohl být králem.Možná kvůli něčemu co psalo Haha nebo Plesk?

milesmiles
31. 3. 2021 • 16:57

vyhodte tu sebranku pryč jinak zničí i královskou rodinu. Charles nemůže být King.

adeso
31. 3. 2021 • 15:08

strčte si tu hydru Kate přímo do .......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.