Vévodkyně Kate děsí! Co ty vrásky a kulich? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

PROBOHA, co s ní je? Vévodkyně Kate děsí!

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate (Profimedia.cz)

Patřila mezi světové módní ikony, byla pro ženy inspirací. V době pandemie ovšem svým stylem nejspíš neupoutá. Manželka prince Williama (38) tráví většinu času doma s dětmi. Což se na jejím zevnějšku patrně dost odráží!

Minulý týden natočila pro veřejnost video, v němž promlouvala o mentálním zdraví dětí. Podle Kate (38) rodiče momentálně procházejí těžkými časy a měli by na sebe dávat zvýšený pozor. Protože nespokojený rodič přenáší napětí automaticky i na své potomky.

Sama přiznala, že je už vyčerpaná, když musí doma zastávat roli matky, vévodkyně i učitelky. Nově se z ní měla stát prý i kadeřnice, což u jejích dětí vyvolalo paniku, jak dodala s úsměvem. Že se skutečně po dobu izolace proměnila, je ale patrné i na vzhledu ženy budoucího panovníka. V poslední době na sebe obléká jen jednoduché, pohodlné šaty. Tentokrát dokonce na hlavu nasadila čepici s bambulí! Překvapila i výraznými vráskami... Opět tak podle webu Jeden deň Plus ale dokázala, že pro ni rozhodně nejsou na prvním místě peníze ani okázalé outfity. Kate je zkrátka ztělesněná skromnost!

Vévodkyně Kate na uvedeném videu:

Vévodkyně Kate promluvila o duševním zdraví: 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.