Je to venku! Vévodkyně Kate neuhlídala intimní tajemství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Je to venku! Vévodkyně Kate neuhlídala intimní tajemství

Kate Middletonová
Kate Middletonová (Profimedia.cz)

Tohle si asi manželka budoucího krále nepřála! Vévodkyně často komunikuje prostřednictvím Instagramu se svými sledujícími. Jenže nedávno během přenosu odhalila i něco, co zřejmě vůbec neplánovala!

Jak uvedl portál Daily Mail, Kate (38) ve svém videu odpovídala na otázky příznivců v rámci kampaně na pomoc dětem. Kate pak poděkovala obrovskému počtu sledujících, kteří jí zaslali otázky, jež doplnili podle slov vévodkyně i „nádhernými emotikony“. Pak ale natočila svůj telefon ke kameře a veřejnosti se naskytl nevídaný pohled do jejího soukromí.

Vévodkyně Kate promluvila o duševním zdraví

Kate, aniž by to tušila, odhalila emotikony, které nejčastěji používá. Jak se dle webu Nový čas zdá, nejčastější volbou jsou pro ni dvě dívky, které se drží za ruce. Zřejmě tedy symbol přátelství. Následně pak emotikon ananasu a hned za tím emotikon, který nadává! Zvláštní, že?

Manželka prince Williama ale používá ještě řadu dalších, nepříliš běžných emotikonů. Třeba fialového mimozemšťana, zvracejícího emotikona a také emoji okurky. V záznamu prý svítil i jeden modlící se smajlík. Také oblak ve větru. Vypadá to, že má Kate opravdu bohatý vnitřní svět, o němž nemáme ve skutečnosti vůbec páru!

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.