Velké rozčarování pro Kate? Muž jejího života miluje jinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Velké rozčarování pro Kate? Muž jejího života miluje jinou!

Set náušnic a náramku bylo gestem přivítání do královské rodiny od prince Charlese.
Set náušnic a náramku bylo gestem přivítání do královské rodiny od prince Charlese. (profimedia.cz)

Princ Louis (2) má opravdu nevšední vášeň. Už od plenek miluje pořady o vaření, které moderuje populární britská kuchařka a autorka kuchařských knih Mary Berry (85). Ta se dokonce pyšní vysokým vyznamenáním od samotné panovnice. Nejmladší syn vévodkyně Kate jí skutečně zbožňuje až do krajnosti!

V loňském vánočním programu Mary Berry o zdravé výživě Kate přiznala, že se malý Louis velmi rád motá po kuchyni a „pomáhá“ jí při vaření. Pak vše také s velkou chutí i konzumuje. A protože se v Kensingtonském paláci vaří podle knížek Mary Berry, princ si její podobu zřejmě zafixoval. Když jí totiž uviděl v televizi, okamžitě jí poznala a od té doby prý rád kouká na každý další pořad slavné kuchařky. Během každého vysílání údajně nadšeně skáče a tleská, jak uvádí web Báječná Žena.

Otevřená zpověď Williama, Kate a Harryho: O mateřství i smrti Diany

Video se připravuje ...

Jeho láska k dámě, jež umí za plotnou hotové divy, je tak opravdová, že dokonce i princovými prvními slůvky nebylo „máma“, ale „Mary Berry“. Zajímavé je, že tuto vášeň sdílí i nejstarší člen královského paláce – princ Philip. Také on pořadům výjimečné kuchařky propadl.

Jak šel čas s Kate Middleton: Od roztomilé holčičky až po nejsledovanější ženu světa

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.